Hledam fotografa na termin 12.8.2017 Severni Morava

Ahoj, Shanim opravdu sikovneho fotografa, ktery ma jeste volny termin dne 12.8.2017 na Severni Morave. Dekuji moc za tipy a nabidky vcetne odkazu na portfolio :) Pekny den. Terka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, když by se Vám má práce zalíbila, jsem Vám k dispozici. Vše potřebné najdete na mých stránkách. S pozdravem Lukáš Alexander
Odpovědět
Profilova fotka
Dpbrý den, termín mám volný, ráda Vám svatbu nafotografuji, koukněte na mé stránky, kde najdete ukázku tvorby :) Šárka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád nafotím Váš svatební den. Pokud Vás zaujme moje portfolio, neváhejte mě kontaktovat. S pozdravem, Miroslav Jungwirth
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín máme volný. Radi přijedeme. Nabídku posíláme do SZ. S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný a mohu být jako fotograf k dispozici. Portfolio najdete na mých stránkách. Hezký den Markéta Peterková
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tento termín mám volný. Mrkněte na můj web, kde naleznete veškeré info. S pozdravem Martin Hnátek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer Terko, tak pro případ, že ještě není vybráno a zaujal by Vás a partnera můj styl focení, připojuji se s volným termínem a chutí fotit :-). Standa Matouš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, kdyby Vás moje práce zaujala, mám Váš svatební termín ještě volný ;) Více info si Vám dovolím zaslat do sz. Přeji hezký zbytek dne S pozdravem Vratislav Jenšík
Odpovědět
Profilova fotka
@terinie Dobrý den slečno Terko, v případě, že ještě stále hledáte fotografa, dovolil bych si Vám nabídnout své služby. Váš termín mám volný. Budu rád pokud byste si s partnerem našli čas a podívala se na moje portfolio. Všechny potřebné informace naleznete na mém profilu. Přeji příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák
Odpovědět
Profilova fotka
@terinie Dobrý den Terko, moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mám rád netradiční, stylizované a prostě trošku jiné svatby. Mrkněte na mé stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat. Přeji pěkný den Martin Máslo
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?