Uz ponekolikate doporucuji v Praze fotografa, ktey fotil nam- Dmitrij Tkačuk. V Praze ma opravdu prekrasne fotky, foti netradicnim zpusobem. Kouknete na nej ;-)
Krásný den,
rádi se za vámi do Prahy vypravíme. Fotíme dva, takže můžete čekat dvakrát tolik záběrů, kreativity a nadšení. Náš svatební soubor nabízí estetické snímky od Charloty i akční a neotřelé záběry od Jirky. Přejeme šťastnou ruku při výběru.
Jirka & Lotka
Dobrý den, ráda Vám nabídnu své služby svatební fotografky. Jezdím po celé Čr.
Váš termín mám zatím volný, budu ráda, pokud se podíváte na mou prezentaci, nebo navštívíte mé webové stránky.
V případě zájmu, mě kontaktujte, budu se těšit.
Najdete mě i na facebooku.
Mějte se hezky. :-)
Fotofox
Dobry vecer :)
termin mame zatim volny. Podivejte se prosim na nase stranky, kde je pridana i nase posledni svatba z minuleho patku.
S pozdravem
Michal Kroupa
Dobrý den, rád se stanu vaším fotografem. Jsem z Prahy a termín je volný. Navíc letos chci udělat několik promo focení pro rozšíření portfolia, a to za zvýhodněnou cenu, detaily rád sdělím osobně.
Více informací a fotek najdete v mém profilu nebo na webu.
Dobrý den, podívejte se na můj profil a web. Pokud se vám líbí moje práce, rád nafotím, popř. natočím. Jsem z Chotěboře, takže to mám kousek. Foto 3900,- Fto + video 5900,-
Dobrý den,
termín máme volný a na březen máme akční ceny. Pokud by se Vám naše práce líbila (více na facebooku nebo webu), rádi za Vámi přijdeme. Praha nás na focení láká!
Mějte pěkný den,
Filip a Linda