Hledám fotografa na svatbu v Praze, 14.3.2014

Zobraz úvodní příspěvek
Hledáme fotografa na svatbu dne 14.3.2014 , svatba se bude konat v Praze.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Uz ponekolikate doporucuji v Praze fotografa, ktey fotil nam- Dmitrij Tkačuk. V Praze ma opravdu prekrasne fotky, foti netradicnim zpusobem. Kouknete na nej ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, rádi se za vámi do Prahy vypravíme. Fotíme dva, takže můžete čekat dvakrát tolik záběrů, kreativity a nadšení. Náš svatební soubor nabízí estetické snímky od Charloty i akční a neotřelé záběry od Jirky. Přejeme šťastnou ruku při výběru. Jirka & Lotka
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se dovolím přidat s naší nabídkou :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také mohu nabídnout fotografování Vašeho dne. Více na webu, předem děkuji za nahlédnutí. Sonrisa
Odpovědět
Profilova fotka
Profilova fotka
Profilova fotka
Dobrý den, také Vás zveme k nahlédnutí na náš web. Přeji pěkný den, Mirka Čočková
Odpovědět
Profilova fotka
Profilova fotka
Dobrý den, koukněte i na mé stránky. Pokud se Vám moje práce bude líbit, tak se určitě domluvíme. Hezký den, Martin
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Doporučuji Katku Davidovou. Bude mi taky fotit svatbu a není drahà
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tento termín mám volný. Jestli se Vám můj styl líbí, budu moc ráda, když mě kontaktujete.
Odpovědět
Profilova fotka
Take mam tento termin zatim volny :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda Vám nabídnu své služby svatební fotografky. Jezdím po celé Čr. Váš termín mám zatím volný, budu ráda, pokud se podíváte na mou prezentaci, nebo navštívíte mé webové stránky. V případě zájmu, mě kontaktujte, budu se těšit. Najdete mě i na facebooku. Mějte se hezky. :-) Fotofox
Odpovědět
Profilova fotka
Profilova fotka
Profilova fotka
Dobry vecer :) termin mame zatim volny. Podivejte se prosim na nase stranky, kde je pridana i nase posledni svatba z minuleho patku. S pozdravem Michal Kroupa
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vzdálenost není překážkou a termín máte k dispozici. CREATIVELOVE
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád se stanu vaším fotografem. Jsem z Prahy a termín je volný. Navíc letos chci udělat několik promo focení pro rozšíření portfolia, a to za zvýhodněnou cenu, detaily rád sdělím osobně. Více informací a fotek najdete v mém profilu nebo na webu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, podívejte se na můj profil a web. Pokud se vám líbí moje práce, rád nafotím, popř. natočím. Jsem z Chotěboře, takže to mám kousek. Foto 3900,- Fto + video 5900,-
Odpovědět
Profilova fotka
Váš svatební den ráda zdokumentuji. K celodennímu fotografování nabízím předsvatební fotografování zdarma. Přeji dobrý výběr svatebního fotografa. s pozdravem P.J.
Odpovědět
Dobrý deň, sme zo Slovenska, ale pre veľký záujem ponúkame naše služby aj po celej Českej republike za super ceny.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín máme volný a na březen máme akční ceny. Pokud by se Vám naše práce líbila (více na facebooku nebo webu), rádi za Vámi přijdeme. Praha nás na focení láká! Mějte pěkný den, Filip a Linda
Odpovědět
Profilova fotka
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?