Zdravím všechny,
sháníme s přítelem fotografa, který by nám nafotil svatbu (příprava, příjezd svatebčanů, obřad a novomanželské fotky) a je z okolí Ostravy, Karviné. Svatba proběhne v kostele, poté přesun na záměček, kde bysme si přáli právě zmiňované novoman.portréty http://www.hotel-zamek.pl/?c=2#s=6
Jestliže je tady fotograf, který má volno 6.6. 14 a je ze zmiňovaného okolí, prosím vás o odkazy, kde máte ukázku vašich fotek a značka ideál i s ceníkem :-)
Děkuji
Určitě bych doporučila Kamilu Hojníkovou - najdete jí na facebooku - Photo Kihary - Kamila Hojníková, fotí dokonale,na svatbu pro nás daleko,ale jezdíme na rodinné fotečky,když jedeme na chatu :)
Jsem ze severních Čech a tady se kostely bohužel moc nenosí. Mrkněte se ke mně, pokud byste vybrali celodenní focení , nepočítala bych cestovné, aspoň bych po cestě navštívila kamarádku :-)). Svatbu v kostele bych fotila moc moc ráda :-)
Dobrý den
Na váš termín mám zatím stále volno, určitě mrkněte na mé stránky :) Věřím že se vám mé fotky zalíbí a uvdiíme se :)
Pro ukázku přikládám pár fotografií :)
Dobrý den, nejsme sice z Ostravska ale jezdíme po celé ČR včetně na sever Moravy :) Můžete se podívat na naše stránky a rádi Vám vyjdeme meximálně vstříc .... :)
Doporučuji slečnu Kateřinu Karafotis (takto ji najdeš na FB nebo na jejich stránkách)...Fotila naší svatbu a spoustu našich známých. Mrkni ke mně do alba, cena je přijatelná a je pro každou srandu. :-)
...kdybyste chtěli srovnat nabídky od více než 40 fotografů z různých koutů ČR podle referencí, ceny, tvorby, atd., tak stačí vyplnit jednoduchou poptávku na našem webu. Fotografové se Vám poté sami ozvou s nabídkou pro Vaši konkrétní svatbu v konkrétní den. To by pro Vás mělo být užitečné...
pátek 6.6. máme volný termín. Ceník naleznete na mých stránkách. Fotíme dva, máme mobilní ateliér a moc nás to baví :-) Celodenní focení, cca. 600 upravených fotografií a další výhody (slevy na tisk, fotokniha - práce zdarma) za 9000 Kč. ...snad se nemineme :-)
Dobrý večer,
Váš termín máme volný. Pokud by se Vám líbily naše fotky, více najdete na facebooku a webu, ozvěte se! Není pro nás problém za Vámi přijet. Není to tak daleko a na svatby cestujeme po celé republice.
Filip a Linda
Dobrý den, také máme termín volný a rádi vám poskytneme naše služby. Podívejte se na naše stránky a pokud vás zaujme náš styl foceni / videa, rádi se s vámi setkáme.
Přejeme pěkný den, Mirka a Petr Čočkovi