Hledám fotografa pro naši svatbu 2.5.2015. Celodenní focení od ranních příprav po nejméně první tanec. Příprava-Křelov, obřad- Tovačov, hostina- Olomouc. Prosím o tipy na dobré fotografy a v přijatelné ceně (do 11000 tis) ;-) . Případné profíky splňující výše uvedené prosím o soukromou zprávu nebo kontakt do komentáře. Děkujii :-)
Dobrý den,
Váš termín máme pořád ještě volný. Do Olomouce to máme kousíček. Pokud byste měla zájem tak se prosím podívejte na naše webové stránky, kde naleznete veškeré důležité informace. Navíc nabízíme široký výběr svatebních balíčků :) na začátek měsíce května navíc plánujeme slevy na svatební balíčky.
Budeme se těšit :)
@aniaaa Dobrý večer, já si dovolím doporučit Pavlínu a Martina Vlkovi (vlkfoto.cz), jsou přímo z Olomouce a nebo Jana Vlčka z Dolního Benešova, je to trochu dále (vlcekjan.cz) Opavsko, ale třeba by Vás jejich tvorba oslovila. Pěkný zbytek dne a krásného Silvestra! S pozdravem Martin Lysek ;-)
Dobrý den, nabízím také své služby. Více informací prostřednictvím zpráv či webu. Nabízím slevu 10 %, pokud si termín rezervujete do konce tohoto roku. Těším se na Váš kontakt a přeji hezký den Radek
Dobrý den, pokud ještě nemáte vybráno, ráda Vám svatbu nafotím. Cena by byla v tomto případě okolo 7 tisíc. Posílám od každého kousek (tedy od obřadu, příprav, oslavy i portrétování) :o)
@aniaaa Dobrý den Anno, hlásím se tedy i já do konkurzu, Váš termín mám zatím volný. Na olomoucku fotím docela často, přikládám fotky z Lipníka nad Bečvou. Přeji příjemné svatební přípravy a šťastnou ruku při výběru fotografa (tedy v případě, pokud jste ho ještě nevybrali). Hezké dny, Ján Senčák
Dobry den,
reagujeme na Vasi poptavku ohledne svatebniho foceni:
Vas termin zatim mame volny a fotíme po celé ČR, takze misto konani je bez problemu.
Mrknete prosim na nasi stranku (predevsim do blogu, kde je hromada novych fotek) a nebo na nas facebook.
Jsme prakticky neustale na mailu, mobilu ( 730 149 645 ), skype ap, takze se na vsem muzeme konkretne dohodnout .
Cenova nabidka se odviji od celkove delky svatby a Vasich pozadavku (nekdo chce vytvorit fotoalbum, vytisknout fotky na vetsi format, fotit svatbu od priprav az po oslavu ap.).
Dekujeme za pripadnou odpoveda prejeme Vam pekny den
--
S pozdravem
Michal Kroupa, KKFOTO
Dobry den,
Váš termin mám zatím volny - nahled mé práce naleznete zde na profilu nebo na webu.
V případě, že Vás má prace zaujme - kontaktujte mne.
Pohodové přípravy a krásný den
přeje Blahová
Dobrý den,
mrkněte i na můj profil, stránky, případně facebook.
Ani byste na mě nepotřebovala celý Váš limit. :-)
Již tu psala spousta dobrých fotografů.. No, budu rád, když mě zvážíte.. už jen z toho hlediska, že Vám můžu zaručit, že nejen, že nafotím Vaše fotografie tak, že se na ně nebudete chtít přestat dívat.. ale ještě se přitom semnou budete bavit a nebudete se muset bát, že Vám udělám ostudu, nebo faux pas :-)
Mějte se pěkně
Pavel
Dobrý den,
pokud ještě nemáte vybráno, podívej te se k nám na profil nebo na stránky.
Jsme přímo z Olomouce. V případě zájmu nás kontaktujte :)
Přejme pěkný den
Míša a Kamil
Dobrý den,
rádi bychom Vás oslovili s naší kreativní službou - pokud se Vám zalíbí naše tvorba budeme potěšení, když nás kontaktujete.
Více než slova je láska k fotkám, kterou Vám můžeme zrealizovat.
Děkujeme za přečtení těchto pár řádek a zhodnocení naší srdeční tvorby <3
K&J
Dobrý den,
dovolím si nabídnout také své služby.
Orientační ceník a ukázku práce naleznete na mých webových stránkách.
Hezký den
Jakub Horák - VyfoťMě.cz