Dobrý den, rád Vám nafotím vaší svatbu, termín mám ještě volný. Budu rád, pokud se podíváte na moji právi v galerii. Cenu za dopravu mám paušální. Přeji příjemný den Pavel
Dobrý den,
tento termín mám zatím neobsazen. Mohu vám tedy nabídnout své služby i přes to, že jsem z Prahy. Dojíždím po celé ČR a tak budu potěšen, když navštívíte zde můj profil, nebo moje webové stránky (odkaz uveden níže), kde naleznete i orientační ceník. Pokud by Vás má práce zaujala, budu rád, když mne zkontaktujete.
Jakub Horák - VyfoťMě
Dobrý den,
dovolím si nabídnout i svou práci. Jsem sice z Prahy, ale mohu dojet kamkoliv. Cestu bych si neúčtoval.
V případě objednání focení do konce března bych Vám mohl dát z nabídek Top, nebo Extreme z mého ceníku slevu 40%.
Pokud Vás moje práce zaujme, tak se určitě můžeme domluvit.
Hezký den, Martin Pokora
Dobrý den, termín mám volný a ceny příznivé. Foto portfolio si můžete prohlédnout na webových stránkách. Na případnou spolupráci se těší BcA. Pavel Černý, anofoto
Dobrý den,
termín mám volný, pokud budete mít zájem, ráda vaši svatbu nafotím. K celodennímu focení mám předsvatební fotografování zdarma. ;-) Cestovné k Pelhřimovu si neúčtuji. ;-) Mějte se krásně! Jitka
Zdravím, jsem z Havlíčkobrodska, takže to mám kousek a termín mám zatím volný. Podívejte se,prosím, na můj profil a web a pokud se vám moje práce budou líbit, budu rád, když se ozvete. Celodenní focení je za 3900,- Kč. Navíc můžeme nabídkout další služby (video, DJ, catering....) Kombinací služeb lze ještě výrazně ušetřit - až 50%
Krásný den
Tomáš
Dobry den, termin mame zatim k dispozici. Ukazky naleznete na webovych strankach (viz odkaz dole pod prispevkem). Celodenni foceni se vsim vsudy vcetne dopravy vychazi na 14.900. V pripade kratsich variant jde cena samozrejme nize. Popis balicku naleznete taktez na webu. Pripadne nevahejte kdykoliv volat.
S pozdravem,
Josef.