Hledám fotografa na svatbu 5.8.2017 u Sedlčan

Hledám fotografa na nafocení svatby dne 5.8.2017 svatební obřad bude v Sedlci-Prčici, a hostina na Vysokém Chlumci. Prosím pište nabídky či doporučení na email: a.seidlik@seznam.cz . Nejlépe i s odkazem na vaší práci a s cenovou taxou. Děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, poslal jsem vám e-mail. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat. Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
@adel88 Dobrý den, co třeba já? Termín mám volný. Koukněte na mé portfolio, pokud vás zaujme, pište si o více info. Hezký den a díky, ZeZu
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád nafotím Váš svatební den. Pokud Vás zaujme moje portfolio, neváhejte mě kontaktovat. S pozdravem, Miroslav Jungwirth
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, přikládám několik fotografií a více přidám do @adel88 Dobrý den, přikládám několik fotografií a více přidám do uvedeného e-mailu. Standa Matouš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mám Váš termín zatím volný ;) Více info Vám zasílám na email. S pozdravem Vráťa Jenšík
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, dovolím si vás pozvat k návštěvě mého portfolia na stránkách zde pod tímto příspěvkem. Tento termín mám zatím neobsazený. Pokud by Vás a nastávajícího můj styl oslovil, dohodneme si nezávaznou schůzku a vše probereme. Díky za Váš čas a možná brzy na viděnou Mikuláš Křepelka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?