@vejunkaa Zdravím Vás. Je velmi pravděpodobné, že toto datum bude mít volné většina fotografů, takže si stačí jen vybrat dle vkusu/ceny/představ. Katalog fotografů máte zde: http://www.beremese.cz/catalog/catego...
Případně odkaz na mě, neb mám toto datum taktéž volné, naleznete hned pod tímto textem. :)
@vejunkaa
Tedy ahoj :-) , i já mám volný termín. Neváhejte kouknout i na můj odkaz na portfolio, třeba vás zaujme!
Hezký večer, ZeZu
P.S: zajímavý datum, jen co je pravda!!
Pěkný den,
váš termín mám zatím také neobsazený. Pokud Vás naše nabídka zaujme, rád se s Vámi sejdu na nezávazné předsvatební schůzce.
Mějte se krásně Mikuláš Křepelka
Dobrý den,
i když jsem z Prahy, dovolím si Vám nabídnout své služby svatebního fotografa.
Termín 4. dubna mám volný a mohu Vám být plně k dispozici. Cenu dopravy bych Vám při celodenním fotografování neúčtoval.
Budu rád, když navštívíte mé webové stránky (odkaz je uveden v zápatí), zde naleznete ukázku mé práce i orientační ceník.
Pokud Vás má práce a nabídka zaujme zkontaktujte mne prosím, abychom domluvili podrobnosti.
Jakub Horák
@vejunkaa Dobrý den, dovolím si odkázat na fotografy: Ryszard Perzynski z Rožnova p. Radhoštěm či Jan Vlček z Dolního Benešova. Kvalitní fotografie, profesionální přistup. ;-) Krásnou svatbu přeji! Martin Lysek
@vejunkaa
Dobrý den, pokud jste si v záplavě nabídek třeba ještě nevybrala, budeme rádi, pokud bychom mohli Váš velký den zachytit, s citem pro detail....
Při objednávce jakéhokoliv balíčku do konce ledna získáváte od nás bonus - dopravu po celé ČR zdarma.
A ať si vyberete jakkoliv, ať se Vám svatební den vydaří podle představ, snů a přání...
Studio 1.2.3. fotíme
@vejunkaa Zdravím Vás Veroniko :-)
na níže uvedeném odkaze je portfolio šikovných Brněnských fotografů. Případné mžete nakouknout i na mé fotografie :-) http://bit.ly/1il4KZA
Hezký den,
Tomáš
Dobrý den,
pokud máte termín stále neobsazen, dovolte nám nabídnout služby fotografa či kameramana. Podívejte se na náš web, kde uvidíte více. Více info zasílám ve zprávě.
Mirka a Petr Čočkovi
Dobrý den, ráda Vám nabídnu své služby svatební fotografky. Jezdím po celé Čr.
Váš termín mám také volný, budu ráda, pokud se podíváte na mou prezentaci, nebo navštívíte mé webové stránky.
V případě zájmu, mě kontaktujte, budu se těšit.
Najdete mě i na facebooku.
Mějte se hezky. :-)
Fotofox
Dobrý den,
dovolím si nabídnout i svou práci. Jsem sice z Prahy, ale mohu dojet kamkoliv. Cestu bych si neúčtoval.
V případě objednání focení do konce března bych Vám mohl dát z nabídek Top, nebo Extreme z mého ceníku slevu 40%. To znamená nabídka "Top" za 4800,- a nabídka "Extreme" za 6600,-
Pokud Vás moje práce zaujme, tak se určitě můžeme domluvit.
Hezký den, Martin Pokora