Dobrý den,
dovolil bych si nabídnout své služby. I když jsem z Prahy, dojíždím po celé ČR a na podmínkách týkajících se dopravy bychom se určitě nějak domluvili. Budu rád, když navštívíte můj profil zde na Beremese. Tam naleznete krom jiného i krátké video. Na mých webových stránkách (odkaz v zápatí příspěvku), se pak můžete podívat i na orientační ceník.
Pokud Vás má práce a nabídka zaujme, určitě mne neváhejte zkontaktovat.
Jakub Horák - VyfoťMě
Pěkný den,
budu rád když se kouknete i na naší nabídku fotografií, případně videa. Termín mám já i kameraman zatím neobsazený.
Mějte se hezky Mikuláš Křepelka
Dobrý den,
dovolím si nabídnout i svou práci. Jsem sice z Prahy, ale mohu dojet kamkoliv. Cestu bych si neúčtoval.
V případě objednání focení do konce března bych Vám mohl dát z nabídek Top, nebo Extreme z mého ceníku slevu 40%. To znamená nabídka "Top" za 4800,- a nabídka "Extreme" za 6600,-
Pokud Vás moje práce zaujme, tak se určitě můžeme domluvit.
Hezký den, Martin Pokora
Krásný den,
ráda bych Vám nabídla naše fotografické služby. Jsme z Mladé Boleslavi, fotíme ve dvojici a na letošní svatební sezónu poskytujeme slevu 25%. Mkrněte na naše fotky zde nebo na facebooku. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat. Budeme se na Vás moc těšit. ;-)
Krasny den, termin mame zatim k dispozici. Ukazky naleznete na webovych strankach (viz odkaz dole pod prispevkem). Celodenni foceni se vsim vsudy vcetne dopravy vychazi na 14.900. V pripade kratsich variant jde cena samozrejme nize. Popis balicku naleznete taktez na webu. Pripadne nevahejte kdykoliv volat.
S pozdravem,
Josef.
Pěkný den,
ráda Vám budu fotit.
Vše potřebné najdete na mých stránkách. Plus můžete využít aktuální akci 20% na květnový termín - heslo BEREMESE KVĚTEN.
S pozdravem a přáním krásné svatby!!!