Hledám fotografa na svatbu 26.7 2019

x-) x-) x-) Líbí se mi něco takového viz obrázek x-) Moravskoslezský kraj
Odpovědět
Ahoj,vřele doporučuji Vratislava Jenšíka, fotí přesně tímto stylem. Spolupráce výborná, fotky úchvatné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím :) pokud se vám budou líbit mé fotky, budu rád když se ozvete. Můžeme se i osobně sejít, mohu ukázat všechny fotky ze svateb a můžete se na cokoliv zeptat :) Pavel
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :) Krásný den, Katka Skupieňová
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci. Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď. Monika & Tomáš ​
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, prohlédněte si i moje portfolio. Jsem z okr. Frýdek-Místek.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také se připojím s nabídkou, portofolio naleznete na webových stránkách :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, take se pridavam s volnym terminem;) Kdyztak kouknete i ke me na stranky a treba se vam bude muj styl zamlouvat. Hezky den
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím mé fotografické služby. Rád zdokumentuji Váš svatební den. Více informací Vám pošlu do Sz. S pozdravem FF
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Váš svatební termín mám ještě volný. Pokud Vás má práce osloví, ozvěte se, Hezký den S pozdravem Robin.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi přijedeme:) Více informací najdete na našem webu. S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poslal jsem Vám soukromou zprávu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem z Ostravy a svatbu Vám ráda vyfotím. Pokud se Vám moje portfolio líbí, budu ráda, když se ozvete. Krásný den, Lenka
Odpovědět
Článek se načítá
Dobrý den, termín mám volný a pokud se Vám bude moje práce líbit, rád Vaši svatbu nafotím.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :) Barevné ladění fotografií, tj. jejich finální postprodukce, je již věcí případné domluvy. Vaše referenční fotografie není pro případné zpracování problém. Leč i u tohoto ladění je celkem podstatné, jak vyjde svatební den (slunečný den vs pod mrakem vs lokalita vs doba na focení). S pozdravem a přáním krásných dnů Honza
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat. Přeji pěkný den Martin Máslo
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, milá nevěsto, kdyby Vás zaujala moje práce, mám Váš svatební termín ještě volný. Více info si Vám dovolím zaslat do sz. Přeji hezký zbytek dne a krásné vánoce S pozdravem Vratislav Jenšík
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, přeposlal jsem Vám svoji nabídku do zpráv. V každém případě se snažím udělat vše, aby zákazník byl s průběhem a s výsledkem maximálně spokojen. V případě zájmu naleznete moji práci na profilu BrandaArt a na mých stránkách. Přeji Vám hezký večer. S pozdravem Roman Branda
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím vysokou kvalitu, která nepřekročí 12 000 kč za 12 hodin fotografování, 300-350 ks upravených fotek na flash, tisk 30ks lesklých, nebo matných fotografií 13x18 cm + krátké video. Mám i levnější varianty od 6 000 kč. Jezdíme ve dvou, já a asistentka asi do 200km od Uherského Hradiště. Fotím Nikonem D850 + špičkové objektivy.
Odpovědět
Profilova fotka
ak by ste mali záujem a naša tvorba sa vám páčila sme tu pre vás váš termín máme ešte voľný počas celého januára ponúkame aj novoročné zľavy na svadobné balíčky poslala som vám aj súkromnú správu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?