Hledám fotografa na svatbu 24.8.2013, Havířov

Profilova fotka
Hledám fotografa na svatbu na slušný peníz jelikož máme nějaký rozpočet...děkuji za nabídky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kasenka8 Dopřejte si opravdové foto.Koukněte na můj profil.Ceny pak najdete na webu. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ponuku som Vám poslal do IP ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, muzete se podivat i na nase stranky ... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kasenka8 Zdravím Vás. Pokud stále hledáte fotografa na 24.8. 2013, rád bych Vám nabídl své služby. Mé svatební portfolio naleznete v odkazu hned pod tímto textem. S pozdravem, Honza J.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, Vas termin mam zatim volny. Podivejte se ke mne na profil a pokud Vas moje prace zaujme, rada zaslu cenik emailem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, jaký je prosím slušný peněz? Tedy co přesněji za své peníze požadujete. Možná by to byla dobrá diskuze. Třeba naše nabídka zní: 9h práce fotografa, 150 upravených fotek na DVD a všechny ostatní v plném rozlišení na dalším DVD. Je to adekvátní? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, v tomto termínu máme volno a můžeme Vám nabídnout dojezd fotografa do Havířova zdarma. Ukázky prací a ceník najdete na našich stránkách. Budeme se těšit na případnou spolupráci studio Probuď labuť
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
ahojky, nevím, jestli ještě bude mít volno, ale z naší svatby můžu doporučit Jána Senčáka, byli jsme s ním moc spokojení a navíc je přímo z Havířova ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kasenka8 Dobrý den, tento termín mám ještě k dispozici a fotím po celé ČR. Mrknete na fotky u mě na webu a v případě zájmu Vám rád zašlu ceník emailem. :-) Štěpán
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, fotím po celé ČR a v případě zájmu Vám můžu nabídnout dopravu zdarma a 10% slevu z cen balíčku. S pozdravem Richard
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kasenka8 Dobrý den, termín mám zatím volný. Kdyby Vás má práce zaujala, ozvěte se ;-) Hezký den.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Dovolil bych si vám nabídnout své služby. Jsem z Ostravy takže dojezd není problém a je zdarma. Váš termín mám zatím stále ještě volný. Máte li zájem určitě se podívejte na mé stránky. Budu moc rád když budu moci fotit právě na vaší svatbě :)
Odpovědět
Profilova fotka
Profilova fotka
Dobrý den, mile rád profesionálně nafotím vaši svatbu.Působím v Praze ale i na Moravě kde mám přechodné bydliště.Ceník, fotografie mám jak na webovkách či na facebookovem profilu.Podrobnosti rád proberu s vámi. Přeji krásný den Michal Oškrkaný
Odpovědět
Profilova fotka
Kamila Hojníková!! Je nejlepší!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?