@kasenka8 Zdravím Vás. Pokud stále hledáte fotografa na 24.8. 2013, rád bych Vám nabídl své služby. Mé svatební portfolio naleznete v odkazu hned pod tímto textem. S pozdravem, Honza J.
Hezký den,
jaký je prosím slušný peněz? Tedy co přesněji za své peníze požadujete. Možná by to byla dobrá diskuze.
Třeba naše nabídka zní: 9h práce fotografa, 150 upravených fotek na DVD a všechny ostatní v plném rozlišení na dalším DVD. Je to adekvátní?
Díky
Dobrý večer,
v tomto termínu máme volno a můžeme Vám nabídnout dojezd fotografa do Havířova zdarma. Ukázky prací a ceník najdete na našich stránkách.
Budeme se těšit na případnou spolupráci
studio Probuď labuť
ahojky, nevím, jestli ještě bude mít volno, ale z naší svatby můžu doporučit Jána Senčáka, byli jsme s ním moc spokojení a navíc je přímo z Havířova ;-)
@kasenka8 Dobrý den, tento termín mám ještě k dispozici a fotím po celé ČR. Mrknete na fotky u mě na webu a v případě zájmu Vám rád zašlu ceník emailem. :-)
Štěpán
Dobrý den. Dovolil bych si vám nabídnout své služby. Jsem z Ostravy takže dojezd není problém a je zdarma. Váš termín mám zatím stále ještě volný. Máte li zájem určitě se podívejte na mé stránky. Budu moc rád když budu moci fotit právě na vaší svatbě :)
Dobrý den, mile rád profesionálně nafotím vaši svatbu.Působím v Praze ale i na Moravě kde mám přechodné bydliště.Ceník, fotografie mám jak na webovkách či na facebookovem profilu.Podrobnosti rád proberu s vámi.
Přeji krásný den
Michal Oškrkaný