Krásný den, moc rády Vám nafotíme Váš významný den. Jsme dvě mladé a kreativní fotografky. Na sezónu 2014 nabízíme slevu 20% a tento termín máme zatím volný. Neváhejte nás kontaktovat, budeme se na Vás těšit. :-)
Příjemné odpoledne! Moc gratuluji k Vaší chystané svatbě :-) Ráda bych Vám nabídla své foto služby. Jsem přímo z Prahy a Váš termín mám prozatím ještě volný. Pokud budete mít zájem, můžete se na některé mé práce (vč. kladných referencí) podívat na můj profil zde nebo na mých webových stránkách. Neváhejte mě zkontaktovat :-)
Mějte se krásně, Petra
Dobrý den, i já se připojím s nabídkou svých služeb, 21. mám poslední volnou sobotu. Prohlédněte si moji práci na mém webu uvedeném níže.
Svatební fotograf Jan Čislinský ;-) ;-) ;-)
★★★★★★★ ▼navštivte můj web zde▼ ★★★★★★★
V daný termín mám také volno a rád bych Vám nabídl své služby.
Pokud Vám bude líbit má tvorba, není nic jednoduššího než si mne zabookovat.
Ostatní detaily si můžeme napsat nebo zavolat,
Mějte se krásně a mnoho zdaru při výběru.
Dobrý den,
pokud jste si ještě nevybrali fotografa (v našem případě dva fotografy), tak zkuste ještě náš profil. Více z naší práce najdete na facebooku a webu. Termín máme volný, Praha není problém, cestujeme po celé České republice. Ozvěte se ;)
Filip a Linda
Dobry den, tento termin mam volny a rad Vam svatbu vyfotografuji. Pri rozhodovani muzete zvazit i muj fotograficky styl. Pred dnen D bychom se v Praze setkali a upresnili si detaily. Vice info najdete na mem profilu, popripade na webu.
Dobrý večer,
tento termín je aktuálně volný. Pokud máte zájem ráda zdokumentuji váš svatební den. V ceně balíčků je i předsvatební fotografování. Budu se těšit.
s pozdravem Petra Jansová - fotografka.
Dobrý den,
ráda Vás přivítám na svém profilu nebo webových stránkách. Pokud Vás moje práce zaujme, ráda se s Vámi nezávazně sejdu a probereme Vaše konkrétní představy!
Váš termín mám zatím volný.
Sany