Prosim poradte nekoho, potrebujeme fotografa tak na 2 hodinky. Poznate nekoho, kdo stavi vlastni portfolio A je sikovny? Nekoho, kdo by byl ochotny nas vyfotit za skutecne dobrou cenu? (Moje predstava je tak 2-3tisic ) pokud by se nekdo nasel napiste mi prosim, dekuji. Prilladam nase 2 fotky z dovolene.
Hezký den,
máte moc krásné fotografie. Váš termín mám prozatím volný, s cenou se s přehledem vejdu. Momentka je v mé tvorbě velmi důležitá, často si všímám i věcí mimo hlavní děj, např. u obřadu fotografuji i rodiče sledující obřad a jejich reakce, snažím se být co nejvíce vnímavá. Ohledně inscenovaného portrétu novomanželů se uzpůsobuji danému páru a vymýšlím pózy nebo vytvářím vlastnoruční rekvizity podle toho, koho fotím. Nejsem stoupenec osvědčené klasiky, ale vždy se snažím něco zajímavého vymyslet :o).
Do sz Vám ještě pošlu ceník a info.
Dobrý večer, dovolte mi jen malou poznámku. Fotky z dovolené máte od profíka z největších. David je můj oblíbený kolega. Není škoda spokojit se s amatérskou prací ve váš velký den? Protože tak jak fotí on, vás nikdo za 3 tisíce nevyfotí ;-)
Hodne stesti pri hledani. Obavam se ze vam nikdo stejne fotky za tak nizkou cenu neudela. Proc by to delal? :) verim ze tady na beremese ziskate spoustu nabidek za vami nabizenou cenu. Bohuzel budou pouze a jen levne a nikoli dobre, tak to bohuzel je. Pokud byste totiz chtela dobre fotky, oslovila byste toho kdo vas fotil. Ten rozdil 3 tisic za to nestoji, to mi verte.
Krásný den,
Váš termín mám ještě volný. S radostí a láskou zachytím vzpomínky a emoce vašeho nejkrásnějšího dne! Podívejte se na mé stránky a pokud se Vám má práce zalíbí, neváhejte mě kontaktovat, moc ráda odpovím na všechny Vaše otázky a sestavím Vám balíček přesně podle Vašich požadavků.
Přeji krásný den!
Dobrý den, dovoluji si reagovat na poptávku svatebního fotografa. Rádi nafotíme Vaši svatbu, protože focení milujeme, navíc můžeme přijet i s fotokoutkem se svatebními rekvizitami. Vaše portrétové focení nevěsty a ženicha pro Vás bude zábavou, řekneme Vám co a jak.
Podívejte se na naše svatební stránky AZ-fotosluzby.eu, je tam vše uvedeno, i ceník. Focení svatby celý den za krásných 8000,-Kč, což je velice přijatelná cena, navíc včetně fotoknihy.
S pozdravem,
Matěj Škraňka
AZ-fotoslužby