Dobrý den, mám ještě volný termín a do Prahy to nemám daleko. Na Staroměstské radnici jsem fotil již vícekrát. Ukázky a ceník najdete na mém webu. Přeji hezký den. Jiří Jura.
@shlesh Dobrý den,
na Staromestske radnici jsme uz fotili :). Jsme z Kralup nad Vltavou, takze se s Vami radi sejdeme a domluvime cele foceni. Podivejte se prosim na nase stranky - mame tam celou radu fotek. Na profilu na beremese je jich taky nekolik :). Pokud se Vam budou libit nase fotky, urcite nam napiste. Svatby fotime za velmi prijatelne ceny uz od 4800,- (vetsinou ve dvojici, takze nam neutece zadny okamzik). V priapde foceni jednim fotografem je jeste cena vyrazne nizsi.
Budeme se tesit na Vasi odpoved :)
S pozdravem a pranim pekneho dne
Michal Kroupa KKFOTO
Dobrý den,
mile ráda zdokumentuji váš svatební den. Sleva na všechny balíčky 20% nebo předsvatební fotografování zdarma. V Praze mám několik vyzkoušených lokací, kde fotografuji.
S pozdravem Petra Jansová nejen svatební fotografka.
Dobrý den,
termín máme volný a Praha je pro nás taky výzva :) Kdyby Vás naše fotky zaujaly (více na stránkách nebo FB), ozvěte se!
Pěkný den,
Filip a Linda
Dobry den,
tento termin mame take volny. Veskere informace vcetne ceniku najdete na nasich webovych strankach. Pro Vase datum mohu taktez nabidnout kameramanske sluzby meho kolegy.
Marie Bartosova / svatebnifoceni
Dobrý den,
ráda Vás přivítám na svém profilu nebo webových stránkách. Pokud Vás moje práce zaujme, ráda se s Vámi nezávazně sejdu a probereme Vaše konkrétní představy!
Váš termín mám zatím volný.
Sany