Dobrý den, ráda bych nabídla své služby :o). Ukázkové fotografie naleznete níže v mém odkazu, termín mám na focení mám volný. Pro registrované nevěsty na beremku dávám slevu (viz stránky). Přeji hodně štěstí ať už si vyberete kohokoliv :o)
@shlesh Dobrý den. Prvně velká gratulace k Vaší chystané svatbě! Ráda bych Vám nabídla své fotoslužby. :-) Jsem přímo z Prahy a Váš termín mám zatím volný. Pokud budete chtít, můžete se na některé moje práce podívat na můj profil zde nebo na mých webových stránkách. Neváhejte mě zkontaktovat :-) Mějte se pěkně, Petra
Také já si vám dovolím nabídnou moje služby. Snažím se fotit přirozeně a odlehčovat atmosféru - z fotografií je to snad také cítit. Celý den probíhá formou fotoreportáže, takže ve výsledku máte kromě klasického soupisu důležitých záběrů také spoustu momentek ;-)
Dobrý den :) Když budete mít chvilinku budu rád když se mrknete na moje stránky :) Věřím že se vám mé fotografie zalíbí a že se budu moci stát vašim svatebním fotografem! :)
Pro potěchu oka přidávám pár fotografií :) Budu se moc těšit na Vaši návštěvu na mých stránkách :)
Dobrý den, rádi nabídneme naše služby, podívejte se na náš profil zde nebo na naše webové stránky a v případě zájmu nás kontaktujte. Děkuji Zdeněk Krejcar za AP FOTOSTUDIO
Krásný den, moc rády Vám nafotíme Váš významný den. Podívejte se na naši práci zde nebo na facebooku. Na svatební sezónu 2014 poskytujeme slevu 25%. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.
Budeme se těšit. :-)