Dobrý den, váš termín mám prozatím volný. Kdykoliv mne kontaktujte, velice ráda zodpovím veškeré vaše dotazy. Mám zkušenosti s focením po celé ČR :) M.Z.
Dobrý den,
tento termín mám stále volno a rád bych Vám nabídl využití mých fotografických služeb. Tvorba a vše podstatné najdete u mě na webových stránkách. V případě zájmu / dotazů mě kontaktujte.
Miroslav Vodička
Dobrý večer,
ráda Vám nabídnu své fotografické služby.
Mou předností je nenarušování obřadu, nevyumělkované fotky a dále pak několik překvapení, která vždy potěší :)
Budu ráda, navštívíte-li můj profil, kde naleznete další fotky, nebo můj web, kde naleznete i orientační ceník (samozřejmě lze vyřešit individuální změny). Samozřejmostí je u mne smlouva.
Přeji šťastnou ruku při volbě fotografa, přeci jen jsou to fotky na vždy.
Dobrý den, Váš termín mám v tuto chvíli zatím volný. Více fotografií naleznete na mém profilu či webu. Pro ceník mne neváhejte kontaktovat do zpráv. Přeji hezký den, Nikola
Dobrý den, jsme z Loun a svatbu Vám velice rádi nafotíme. Podívejte se na náš web a v případě zájmu či dotazů nás kontaktujte.
S pozdravem Šárka Mašková.
Dobrý den, termín vám volný. Podívejte se na fotografie a reference u mě na profilu, nebo webu. Těším se na případnou spolupráci. Hezký večer. Josef Fedák