Krásný den přeji, Váš termín máme momentálně volný. Budeme rádi, pokud zavítáte na naše webové stránky, naleznete tam veškeré potřebné informace. S pozdravem Hanka z HSphoto
Krásný den, bydlíme u Prahy a termín Vaší svatby máme v současnou chvíli volný. Fotíme ve dvou a rádi s Vámi zaskočíme na kávu, abychom se domluvili na detailech. :-)
Konkrétní cenovou nabídku zasílám do interní zprávy a v každém případě přeji pohodové přípravy svatby!
@endycek
Zdravím Vás,
i já se připojuji s nabídkou. Jsem z Prahy 10, mám to kousek. Tedy neplatíte dopravu. Místo vašeho obřadu znám, již jsem tam fotila ;-) .
Koukněte ke mě na web. Pokud vás moje práce zaujme, neváhejte mě kontaktovat.
Hezký večer, ZeZu
Pěkný den,
zkuste se prosím podívat i ke mně na stránky v odkazu zde pod příspěvkem, kde kromě fotografií naleznete i ceník. Termín mám ,alespoň prozatím, volný. Pokud vás styl zaujme, moc rád si s vámi domluvím nezávaznou předsvatební schůzku.
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Dobrý den.
Dovoluji si nabídnout své služby. Budu rád, když se na mou práci podíváte na můj profil, případně na můj web. Pokud byste měla čas, tak jsme Vám osobně k dispozici dnes a zítra na svatební veletrhu v hotelu Clarion v Praze Vysočanech.
Budu se těšit a pěkný den.
Vojtěch Pavelčík
Dobrý den,
dovolím si nabídnout také své služby.
Orientační ceník a ukázku práce naleznete na mých webových stránkách.
Hezký den
Jakub Horák - VyfoťMě.cz
Hezký den,
dovolte mi nabídnout mé fotografické služby a zaznamenat váš svatební den. Ceník naleznete na mém webu.
s pozdravem fotografka Petra Jansová
Dobrý den,
při výběru můžete zvážit i mou nabídku focení. Fotografie naleznete na mém profilu případně webu. V připadě otázek mě stačí kontaktovat.
Děkuji
S pozdravem Honza Herch