Ahoj holky.Hledám nějakého šikovného fotografa/fotografku na pár hodin.Šlo by jen o nafocení obřadu a pár foteček po obřadu s příbuznými a samozřejmě novomanželů za nějakou rozumnou cenu.Máme velmi nízký rozpočet.Děkuji za nabídky.
Zdravím,
jsem přímo z Brna a Váš termín mám zatím stále ještě volný :) Dovolím si vám zaslat i interní zprávičku. Budu moc rád, když se prozatím mrknete na webovky. Najdete na nich ukázky ze svatebního fotografování, podrobnosti ke svatebním balíčkům a samozřejmě ceník. :)
S pozdravem
Lukáš Machaníček
LUMA PHOTO
Dobrý večer Samantto :)
Váš termín mám ještě volný, proto i já můžu nabídnout své služby. V interní zprávě najdete více informací ;)
Hezký večer, Vašek
@samantta18 Dobrý večer, zkuste Terezu Vítovou je přímo z Brna (photobyteresa.cz), myslím si, že by Vás její tvorba mohla oslovit. S pozdravem Martin Lysek :-)
@samantta18
Dobrý den,
ráda přijedu, jestli Vás moje tvorba zaujme :-) . Nabízím hlavně tvůrčí přístup ve fotografování Vašeho svatebního dne. Do soukromé zprávy Vám za chvíli pošlu ceník. Mariana
Pěkný den,
budu moc rád, když si najdete chvilku a prohlédnete prezentaci mojí práce na stránkách zde pod tímto příspěvkem. Pokud by Vás a nastávajícího styl a ceník zaujaly, moc rád si s vámi domluvím nezávaznou předsvatební schůzku.
Mějte se pěkně a třeba brzy na viděnou Mikuláš Křepelka