Hledám fotografa na 11. 8. 2018

Hledám fotografa na naší svatbu, která se bude konat 11. 8. 2018 v Mikulově. Jedná se o malou svatební společnost, 4 dospělí a 2 děti. Jedná se pouze o několikahodinové focení. Neměl by někdo zájem? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den Danielo, rád Vás osobně poznám a nafotím Váš svatební den v Mikulově. Podívejte se na mé stránky (v odkaze pod fotkami) a pokud se Vám bude líbit můj přístup a fotografie, neváhejte mě kontaktovat :) Nabízím i malý balíček, který by Vám měl vyhovovat. Svatby standardně fotím jako ucelený soubor skládající se z celého svatebního dne. Je to zážitek, pojďte do toho se mnou :) mějte se pěkně zdraví Martin z Brna P.S. Mikulov je nádherné místo, pochází z něj i má rodina:)
Odpovědět
Profilova fotka
dobrý den, rád nafotím Vaši svatbu, pro více informací se podívejte na mé stránky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím mé fotografické služby. Rád zdokumentuji Váš svatební den. Více informací pošlu do SZ. S pozdravem Filip Fojtík
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, ráda Vám Váš den nafotím :) Pokud by se Vám líbil styl, kterým fotím, napište mi a můžeme se na všem dohodnout :)
Odpovědět
Profilova fotka
@daniela2018 Dobrý den, moc rádi bychom Vás osobně poznali a nafotili Váš jedinečný den. V uvedený termín máme zatím volno. Podívejte se na naše stránky (v odkaze pod fotkami) a pokud se Vám zalíbí naše fotky, na kterých dokumentujeme emoce, radost a neopakovatelné okamžiky, neváhejte a napište nám. Budeme se na Vás moc těšit. Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, Vámi požadovaný termín mám ještě volný a budu rád fotit Váš velký den.:) Více informací naleznete na mém webu a pokud Vás zaujme i má práce, budu rad, když napíšete.:) S pozdravem Márty
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
. Dobrý den, přidám se do zástupu kolegů a také nabídnu své služby. Více informací naleznete na mém webu. S přáním krásného dne, Radim Spáčil
Odpovědět
Profilova fotka
AZ-fotosluzby.eu mají ve Vámi požadovaný termín volno, proto můžete focení Vašeho nejkrásnějšího dne v životě svěřit právě do našich rukou! Focení je pro nás největším koníčkem, ale především radost. Proto Vám můžeme nabídnout nejen kvalitní služby, ale i profesionální přístup a snahu vytvořit nezapomenutelný svatební příběh. V nabídce máme několik cenových balíčků, mezi nimiž můžete vybírat. Pokud Vám žádný z nich nesedne, navolte si sama v balíčku Individual přesně takové služby, které budou v rámci Vašich přání i finančního rozpočtu. Vytvoříme ten nejkrásnější příběh!
Odpovědět
Profilova fotka
@daniela2018 Dobrý den, moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat. Přeji pěkný den Martin Máslo
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?