Pěkný den,
termín mám ještě volný. Pošlu vám i soukromou zprávičku. Prozatím se klidně koukněte na web, který mám uvedený na kartě.
Budu se těšit
Lukáš
LUMA PHOTO
Dobrý den, ještě máme volno a jsme z Brna. Můžete mrknout k nám na web, najdete tam veškeré info (a co nenajdete, to rádi zodpovíme osobně někde u kávy;)
Jindřich a Pavla Nejedlí
Dobrý den,
daný termín mám volný a moc rád Vám nafotím váš nejdůležitější den.
Ceník i portfólio naleznete na mých webových stránkách. Pokud se vám bude líbit moje práce, napište mi. :-)
Přeji pěkný den.
Aleš
Za mě doporučuji výbornou fotografku Kateřinu Bartoň.
Fotila mi malýho, známým svatbu. Její web je nyní v rekonstrukci a tak není vloženo příliš mnoho fotek, ale věřím, že se určitě domluvíte, pokud tedy bude mít volný termín. Ochotná, sympatická mladá paní. Cenově dostupná!
Dobrý den, navštivte náš web a pokud se vám naše práce bude líbit, tak budeme rádi když se ozvete. Nabízíme služby jak foto tak natáčení celého svatebního dne.. Krefivideo
Dobrý den. Moc rád bych Vám nabídl své služby. Ukázky mé práce najdete v mém portfoliu a nebo na webových stránkách.
Dovolil jsem si zanechat Vám osobní zprávu.
S přáním hezkého dne
Marián Sopoliga
Dobrý den,
rád bych Vám nabídnul služby našeho fotoatelieru se sídlem v Poděbradech a působností po celé České republice s cenovou kalkulaci přímo na míru.
Nyní jako bonus 250 tištěných fotografíí zcela zdarma.
Vše podstatné na webu.
S pozdravem
M.V.