Dobrý den,
termín bychom volný měli, cesta pro nás není problém. Fotíme ve dvou, předsvatební schůzka a smlouva jsou samozřejmostí. Veškeré informace o fotobalíčcích, jejich obsahu a cenách, stejně jako aktuální tvorbu najdete na našem facebooku a webu (nejsou aktualizované fotogalerie). Pokud by se Vám naše práce líbila, ozvěte se!
Filip a Linda
Dobrý den, rádi nabídneme naše služby. Zajištujeme jak foto tak video. Více o naší práci nejdete zde na profilu nebo na webových stránkách. Budeme rádi, když se ozvete a probereme podrobnosti. Přeji příjemný den. Zdeněk Krejcar - AP FOTOSTUDIO
Dobrý den,
velmi rád bych Vám nabídl mé služby. Moje tvorba a vše podstatné je k nalezení u mě na webu, pokud se Vám zalíbí, kontaktujte mě,
Hezký den
Miroslav Vodička
Dobrý den,
rádi bychom Vás oslovili s naší kreativní službou - pokud se Vám zalíbí naše tvorba budeme potěšení, když nás kontaktujete.
Více než slova je láska k fotkám, kterou Vám můžeme zrealizovat.
Děkujeme za přečtení těchto pár řádek a zhodnocení naší srdeční tvorby <3
K&J
Dobrý den, rád bych vám nabídl své fotografické služby. Ceník naleznete na mém webu. Pokud budete mít zájem jsem schopen zprostředkovat i kameramana.
Hezký den
René Volfík
Hezký den,
nabízím volný termín a profesionální práci. Mám ráda jak klasickou tak moderní fotografii ale vše záleží na vás co preferujete a na čem se dohodneme a samozřejmě na vašich časových možnostech. Mohu zajistit i video.
S pozdravem Petra Jansová fotografka