Dobrý den,
hledám fotografa na sobotu 11.6.2016. Svatba se bude konat na hotelu Allvet nedaleko Vyškova smer Brno. Fotky chci originalni, ale vesele. Prosim nevěsty o doporučeni a fotografy a kameramany o nabídky.
Děkuji
Dobrý den. Moc rád bych Vám nabídl své služby. Ukázky mé práce najdete v mém portfoliu a nebo na mých webových stránkách.
Dovolil jsem si zanechat Vám osobní zprávu.
S přáním hezkého dne
Marián Sopoliga
Dobry vecer, mam volno a rada Vam svatbu nafotim. Podivejte se prosim na me webove stranky, vetsina svateb je z Anglie, v Ceske republice fotim prvni sezonu, pokud Vas zaujmou rada s Vami vse proberu,
Hezky vecer
Katka
Dobrý den, Váš termín se mi nedávno uvolnil. Prosím, navštivte můj profil, nebo webové stránky, kde naleznete všechny potřebné informace. Přeji příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák
@ondy13
Dobrý večer,
pracujeme po celé ČR a děláme fotografie i video. Prohlédněte si naši práci na FB nebo webu, kde naleznete také několik "balíčků". Pokud Vám nevyhovují, dejte nám vědět svoji představu a společně vymyslíme variantu, která pro Vás bude optimální
Samozřejmostí je smlouva, případně předsvatební schůzka i s focením a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek