@nikka29 Dobrý večer, pro Olomoucko, přímo z Olomouce doporučuji manželé Vlkovi, Martina & Pavlínu (vlkfoto.cz).
Třeba by se Vám jejich tvorba zalíbila a nebo z Opavska shodou okolností doporučuji Jana Vlčka (vlcekjan.cz). Nemají sice nic společného, krom podobných příjmení, ale rvou se pro vytoužený výsledek jako vlci. ;-) S pozdravem Martin Lysek
Také nabízím své fotografické služby, více fotek mám na facebooku a na webu. V případě zájmu, budu rád, když se ozvete.
Přeji hezký zbytek dne
Radim Hájek
Dobrý den,
dovolím si nabídnout i své služby. Pro objednání svatby na příští rok nabízím slevu 10%. Navíc při objednání balíčku "Top", nebo "Extreme" z mé nabídky bych si neúčtoval cestovné. Pokud se Vám bude má práce líbit, tak se určitě domluvíme.
Hezký den, Martin Pokora
Dobry večer,
ve Vámi uvedený termin mám také volno.
V případě zájmu jsem Vám plně k službám.
Náhled moji tvorby naleznete na webu nebo zde na mem profo-profilu ;)
Pokud by Vás má práce zaujala a domluvili jsme se do konce roku - získáte na svatebni balíček dle výběru 10% slevu.
S přátelským pozdravem Blahová (BlahowiczFoto)
Dobrý den, nabizíme jak hudební produkci tak také mámé k dispozici kvalitního fotografa s praxi.
Pokud budete mít více informací tak mě kontaktujte.
HUDBA_FOTO_DOPRAVA To vše jen unás Hezký den.
@tjfoto Zkuste si nejdrive precist pravidla serveru, praci mohou nabizet pouze PRO s placenym uctem. Predpokladam ze Vam admin Vase prispeky behem chvile smazne.
Ahoj Nikko, na Olomoucku působí skvělý svatební fotograf Lukáš Navara, je to můj dobrý přítel s kterým navzájem spolupracujme. Tento termín má full. Pokud se Vám budou líbit moje svatební fotky, neváhejte a ozvěte se.
Velmi rád Vám nafotím svatbu. Tento termín mám ještě neobsazen, jako jeden z mála.
S pozdravem Karel