Hledám fotografa 20.6.2015 Brno?

Ahoj, hledáme fotografa na náš velký den. Jedná se nám o celodenní focení :-) Díky za nabídky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@margon Dobrý podvečer, já mohu z Brna vřele doporučit Terezu Vítovou a nebo z nedalekého okolí (Olomouc) manželský pár Martina & Pavlinu Vlkovi (vlkfoto.cz). S pozdravem Martin Lysek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den :) jsme přímo z Brna, kde máme i ateliér a zázemí. Termín je u nás pořád volný. Veškeré informace naleznete na našich webových stránkách. Máme velký výběr svatebních balíčků, ze kterých si můžete vybrat. Rádi se s Vámi setkáme i na předsvatební schůzce :) Budeme se těšit :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžete mrknout k nám, tu sobotu máme ještě volnou. Nejnovější fotky najdete na FB, ukázky celých svateb na webu;) J+P Nejedlí
Odpovědět
Profilova fotka
Máme volno a rádi k vám dorazíme. :-) Do zprávy posíláme konkrétní cenovou nabídku a v každém případě přejeme parádní svatbu! - Pavlína a Marek
Odpovědět
Profilova fotka
Váš termín mám také volný, Brno znám velmi dobře tak by nebyl žádný problém. Veškeré informace mám na webu. S pozdravem, Zdeněk
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také vám rádi nabídneme naše služby. Podívejte se na naše stránky a v případě zájmu nás prosím kontaktujte. Jsme z Brna. Přejeme pěkný den, Mirka a Petr čočkovi
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, tento termín máme zatiaľ voľný a sme priamo z Brna :-) Viac foto je na našom webe alebo FB. Zdravia Lucia a Marek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád Vás pozvu na ukázku mé práce. Jsem z Brna :-) Radim Hájek
Odpovědět
Profilova fotka
Mám také volno, jsem sice z Ostravy, ale není problém přijet.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžete se podívat i na moje stránky, nebo více aktualizovaný profil zde na beremese a FB. Termín mám volný. S pozdravem, Soňa Goldová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, celodenní focení si u mne ani nemusíte sjednávat na předem určenou dobu "od - do". Na vaší svatbě budu od rána tak dlouho do noci, než se mé fotografování rozhodnete ukončit. Zaplatíte si teprve podle dodaných náhledů fotek s uvedeným časem tolik hodin mé práce, z kolika budete chtít fotografie obdržet. Tj. podstatná bude první a poslední fotografie vašeho výběru. Říkám tomu SVATEBNÍ FOTOGRAFOVÁNÍ BEZ ZÁVAZKŮ. Ceník mám zde na svém profilu i na webových stránkách svatebnifotograf.alesvitalik v sekci "akční nabídka". Přeji hodně zdaru při vašich svatebních přípravách. S pozdravem, Ing. ALEŠ VITALÍK
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem také z Brna a mám tento termín volný;) Podívejte se na můj ceník ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, budu rád, podíváte-li se i na mé svatební portfolio. Matouš Bárta
Odpovědět
Profilova fotka
ráda dojedu:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v případě zájmu mohu i já nabídnout své služby. Mějte se... Martin
Odpovědět
Profilova fotka
dobrý den, váš termín mám volný pokud se vám má práce bude líbit napište ... hezký den Lucka
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Doporučuji kámošku...fotí báječně, kukněte sama http://issuu.com/chuchvalec/docs/svat... http://issuu.com/chuchvalec/docs/port...
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovolím si nabídnout své služby. Nejsem sice z Brna, ale není problém kamkoliv dojet. Při objednání svatby do konce roku nabízím slevu 10%. Pokud se Vám bude má práce líbit, tak se určitě domluvíme. Hezký den, Martin Pokora
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný a pokud se Vám má práce zalíbí, rád zodpovím vše co Vás bude zajímat... přeji příjemný den.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?