@margon Dobrý podvečer, já mohu z Brna vřele doporučit Terezu Vítovou a nebo z nedalekého okolí (Olomouc) manželský pár Martina & Pavlinu Vlkovi (vlkfoto.cz). S pozdravem Martin Lysek :-)
Dobrý den :)
jsme přímo z Brna, kde máme i ateliér a zázemí. Termín je u nás pořád volný. Veškeré informace naleznete na našich webových stránkách. Máme velký výběr svatebních balíčků, ze kterých si můžete vybrat. Rádi se s Vámi setkáme i na předsvatební schůzce :)
Budeme se těšit :)
Dobrý den, také vám rádi nabídneme naše služby. Podívejte se na naše stránky a v případě zájmu nás prosím kontaktujte. Jsme z Brna.
Přejeme pěkný den, Mirka a Petr čočkovi
Dobrý den,
celodenní focení si u mne ani nemusíte sjednávat na předem určenou dobu "od - do". Na vaší svatbě budu od rána tak dlouho do noci, než se mé fotografování rozhodnete ukončit. Zaplatíte si teprve podle dodaných náhledů fotek s uvedeným časem tolik hodin mé práce, z kolika budete chtít fotografie obdržet. Tj. podstatná bude první a poslední fotografie vašeho výběru. Říkám tomu SVATEBNÍ FOTOGRAFOVÁNÍ BEZ ZÁVAZKŮ. Ceník mám zde na svém profilu i na webových stránkách svatebnifotograf.alesvitalik v sekci "akční nabídka".
Přeji hodně zdaru při vašich svatebních přípravách.
S pozdravem,
Ing. ALEŠ VITALÍK
Dobrý den,
dovolím si nabídnout své služby. Nejsem sice z Brna, ale není problém kamkoliv dojet. Při objednání svatby do konce roku nabízím slevu 10%.
Pokud se Vám bude má práce líbit, tak se určitě domluvíme.
Hezký den, Martin Pokora