Dobrý den, tento termín mám volný a Průhonický park je pro mě dobře dostupný. Budu velice ráda, když se ozvete. Nabízím dobrou cenovou nabídku, do 6 tisíc. Více na mém webu nebo profilu. Zdenka
Dobrý den,
také se přidávám. Termín mám volný a rád Vám v případě zájmu budu k dispozici. Více fotografií + informace najdete na mých stránkách.
Hezký den
Dobrý den, tento termín mám volný a rád Vaši svatbu nafotím. Veškeré info včetně ceníku naleznete na mých webových stránkách.
S pozdravem
Martin Hnátek
@sweetcharlotte
Dobrý den,
také se připojuji s volným termínem. Jsem z Prahy. Ráda přijedu a svatební den vám nafotím. :-)
Pokud vás zaujme moje portfolio na mém webu či zde na beremku, neváhejte napsat. Ráda vám udělám nabídku na míru.
Mějte se prima, ZeZu
Dobrý den, jsem přímo z Prahy. Velmi ráda se stanu Vaší svatební fotografkou. Průhonický zámek a park velmi dobře znám. Často tam fotím i rodinné a předsvatební portréty. Ukázky mojí práce včetně ceníku naleznete na mém webu. V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat. Budu se moc těšit.
S pozdravem Daniela
@sweetcharlotte
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Krásný den,
rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :-)
Těšíme se na vaši odpověď
Monika & Tomáš
Dobrý den a gratuluju!
moc rád budu fotit Vaši svatbu.
Informace o mně a mojí práci najdete zde na mém profilu a především na webu.
Miluju celodenní focení, mám pak radost když můžu odevzdat kompletní příběh.
Zdravím a ješte jednou gratuluju.
Tomáš
@sweetcharlotte
Dobrý den,
moc rádi bychom Vás osobně poznali a nafotili Váš jedinečný den. V uvedený termín máme zatím volno.
Podívejte se na naše stránky (v odkaze pod fotkami) a pokud se Vám zalíbí naše fotky, na kterých dokumentujeme emoce, radost a neopakovatelné okamžiky, neváhejte a napište nám.
Budeme se na Vás moc těšit.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. Také jsem Vám zaslal zprávu. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman
Dobrý den, dovoluji si reagovat na poptávku svatebního fotografa. Rádi nafotíme Vaši svatbu, protože focení milujeme, navíc můžeme přijet i s fotokoutkem se svatebními rekvizitami. Vaše portrétové focení nevěsty a ženicha pro Vás bude zábavou, řekneme Vám co a jak.
Podívejte se na naše svatební stránky AZ-fotosluzby.eu, je tam vše uvedeno, i ceník. Focení svatby celý den za krásných 8000,-Kč, což je velice přijatelná cena, navíc včetně fotoknihy.
S pozdravem,
Matěj Škraňka
AZ-fotoslužby