@orsaken Zdravím Vás.
Váš termín mám prozatím volný. Bude mi potěšením, pokud zavítáte na můj profil - buď zde na beremese, nebo na můj svatební blog v odkazu pod tímto textem.
S pozdravem,
Honza
@orsaken
Dobrý večer,
i já vám ráda nabídnu své služby. Koukněte na můj web či na profil zde na beremese.cz a neváhejte mě kontaktovat pro zaslání nabídky.
Hezký večer,
ZeZu
Krásný večer, rády bychom Vám nabídly naše fotografické služby. Jsme přímo z Mladé Boleslavi a termín máme zatím volný. Fotíme ve dvojici, tudíž můžeme zaručit více fotografií, nápadů a pohledy z různých úhlů. Navíc na tuto sezónu poskytujeme 25% slevu. Naše fotky si můžete prohlédnout zde, případně také na facebooku. Budeme se na Vás těšit. :-)
@orsaken Krásný večer. Ráda bych Vám nabídla své foto služby. :-) Váš termín mám prozatím ještě volný. Pokud budete mít zájem, můžete se na některé mé práce (vč. referencí) podívat na můj profil zde nebo na mých webových stránkách. Neváhejte mě zkontaktovat :-) Mějte se hezky, Petra :-)
Dobrý den,
i já Vám mohu nabídnout své služby. Budu rád, když nahlédnete na můj profil nebo webové stránky. V případě, že Vás moje práce zaujme, ozvěte se a domluvíme se.
Váš termín mám zatím volný.
Hezký den
Jakub Horák
Doporučit mohu jen jediné... Podívat se na fotky fotografů a vybírat dle toho co z fotek citíte.
V daný termín mám volno a rád bych Vám nabídl své služby.
Pokud Vám bude líbit má tvorba, není nic jednoduššího než si mne zabookovat.
Ostatní detaily si můžeme napsat nebo zavolat,
Mějte se krásně a mnoho zdaru při výběru.
Pěkný den,
rád se vložím do mozaiky nabídek. Tento termín mám také zatím neobsazen.
Pokud Vás moje portfolio zaujme, neváhejte mě kontaktovat, kontaktním formulářem na stránkách pod tímto odkazem.
Mějte se moc pěkně Mikuláš Křepelka