Dobrý den, hledám fotografa z okolí Ostravy, Frýdku Místku na celodenní focení svatby, která bude 31. 8. 2019. Neznáte někdo šikovného fotografa? Budu ráda za tipy :)
Dobry den, ja bych kdyztak o jednom vedel:) Kouknete ke me na stranky, kde naleznete jak ukazky tak info. Ovsem posouzeni o sikovnosti necham na vas:)
Hezky den preji
Dobrý den,
velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Ostravu i Frýdek mám blízko :) Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :)
Krásný den,
Katka Skupieňová
Dobrý den, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :)
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Přeji pěkný den,
velice ráda Vaši svatbu nafotím, v tomto termínu mám volno. Pokud by jste měli zájem, mrkněte na moje webové stránky pro více informací :) Není problém se na čemkoliv domluvit :)
Simona
Dobrý den, milá nevěsto,
kdyby Vás zaujala moje práce, mám Váš svatební termín ještě volný.
Přeji hezký zbytek dne a krásné vánoce
S pozdravem
Vratislav Jenšík
ak by ste mali záujem a naša tvorba sa vám páčila sme tu pre vás váš termín máme ešte voľný počas celého januára ponúkame aj novoročné zľavy na svadobné balíčky poslala som vám aj súkromnú správu
Dobrý den a gratuluju!
šikovných fotografů znám spousty, ale moc rád bych Vaši svatbu fotil sám.
Informace o mně a mojí práci najdete zde na mém profilu a především na webu.
Miluju celodenní focení, mám pak radost když můžu odevzdat kompletní příběh.
Zdravím a ješte jednou gratuluju.
Tomáš