Dobrý den, i já mám na tento termin volno a z Vysočiny pocházím. ;) Pokud se vám moje práce líbí, budu ráda, když mě kontaktujete. Mějte se moc krásně. Jitka
Pěkný den,
budu moc rád, když nahlédnete i do naší prezentace. Termín máme stále neobsazen a rádi se Vaší svajtby ujmeme. V nabídce máme i kameramana.
Pokud by Vás styl naší práce zaujal, moc rád si s Vámi domluvím nezávaznou schůzku k probrání všech podrobností...
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Dobrý den, také máme termín volný. Podívejte se na naše stránky a v případě zájmu nás kontaktujte. Více informací zasílám ve vaší interní poště.
Pěkný den, Mirka a Petr Čočkovi
Dobrý den, podívejte se na můj profil a web. Pokud se vám líbí moje práce, rád nafotím, popř. natočím. Jsem z Chotěboře, takže to mám kousek. Foto 3900,- Fto + video 5900,-
Dobrý den,
také mohu nabídnout služby svatebního fotografování.
Více informací naleznete na webu a v případě dotazů mne neváhejte kontaktovat :)
Mějte se hezky
Sonrisa
Dobrý den,
dovolím si nabídnout i svou práci. Jsem sice z Prahy, ale mohu dojet kamkoliv. Cestu bych si neúčtoval.
V případě objednání focení do konce března bych Vám mohl dát z nabídek Top, nebo Extreme z mého ceníku slevu 40%.
Pokud Vás moje práce zaujme, tak se určitě můžeme domluvit.
Hezký den, Martin Pokora