Zdravím,
hledám kvalitního, ale ne příliš drahého fotografa, který umí vyfotit zajímavé fotky. A to i s ženichem, který se naprosto nerad fotí. A který má ještě nějaké volné termíny v srpnu 2016
V okolí Chocně, Pardubic atd.
Díky za návrhy :) :-)
@manelka88 Ženichů, kteří se neradi fotí, je hodně a nejedna nevěsta je překvapená, co se z nich dá dostat;) Nějaké srpnové termíny máme ještě volné a když budete chtít, rádi přijedeme.
Jindřich a Pavla
Dobrý den, koukněte na stránky, jsou tam ještě volné termíny, tak třeba se trefím do toho Vašeho. Na webu najdete také fotky a ceník.
Přeji hezký lov na togorafa.
Lukáš
Dobrý den,
a jaký máte termín? V srpnu mám již s určitostí plno 20.8. (a v podstatě i 19.8., protože na jeden víkend beru jen jednu svatbu). Jsem sice z Ostravy, ale mohu dorazit. Jezdím i dál, třeba i do Kladna :-).
Pokud Vás moje tvorba zaujme, budu moc ráda, když se ozvete. Pošlu Vám do soukromé zprávy cenovou nabídku.
Mariana Ryšavá
P.S.: Myslím, že většina ženichů se neradi fotí, ale pokud uděláme focení pohodové a přirozené, spoustu z nich je pak překvapených, že to vlastně není až tak hrozné ;-)
Dobrý den! Takových už bylo, co se neradi fotí, a nakonec vše bylo v pohodě :)
Nějaký ten srpnový termín tam taky najdu, tak jestli se Vám zalíbí má tvorba, jsem Vám k dispozici.
Mějte krásný víkend!
Robert Z.
Dobrý den @manelka88, podívejte se i na mé stránky. Pokud Vám bude styl vyhovovat, můžeme se domluvit.
Mám rád lidi, kteří se neradi fotí. Ale i ty co se fotí rádi.
Pavel
@manelka88@monpe
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic a děláme fotografie i video. Rádi dojedeme. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Nabízíme samozřejmě smlouvu, předsvatební schůzku (i s focením) a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek
Dobrý večer, sice fotograf, ale fotit se také nemusím... tak pár triků mám. Pokud by se vám líbil můj styl focení, rád vám pomohu s "nefotičem" nafotit zajímavé fotky. Více fotografií najdete na mých stránkách a pro bližší informace jsem vám k dispozici. Pokud se jedná o celý den, zahrnuji do ceny i předsvatební "seznamovací" focení.
Budu se těšit na případné setkání.
Standa Matouš