Zdravím.
Sháníme fotografa či fotografku na svatbu 9. září 2016. Svatba se bude konat na zámku v Brandýse nad Labem, takže by byl vhodný někdo z okolí - kdo dané místo zná. Hostina bude následně v Úvalech. Budeme rádi za každé doporučení.
Děkujeme.
Dobrý večer!
Váš termín mám zatím volný. Svatby fotím po celé ČR a na místa, kde jsem ještě nefotil, si před svatbou dělám výlety, abych je poznal a byl připravený.
Mou tvorbu i nabídku s cenami najdete na mých stránkách.
Mějte krásné jarní dny!
Robert Zauer
Pěkný den,
ještě prosím zkuste mrknout na moji prezentaci. Termín mám prozatím neobsazený. Stránky i ceník naleznete v odkazu zde pod čarou. Třeba vás osloví. V nabídce máme i výhodné balíčky fotograf a kameraman (2 lidé) a automat na focení s rychlým tiskem Fotobot.
Pokud vás styl zaujme, můžeme se srazit na nezávazné předsvatební schůzce, vše probereme a pokud se dohodneme, sepíšeme smlouvu a vyfotíme několik předsvatebních fotografií, aby to na svatbě nebyl takový šok.
Krásný den Mikuláš Křepelka
Krásný den, termín 9.9 mám zatím volný. Jsme dvě fotografky z Mladé Boleslavi, takže do Brandýsa to máme kousíček. Mrkněte na naše webové stránky, případně na facebook, kde máme ukázku naší práce. Budeme se těšit ;-)
Pěkný den,
pokud přímo netrváte na fotografa z okolí, tak můžu být k dispozici. Klidně koukněte na web, který mám uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit.
Lukáš
LUMA PHOTO
Dobrý den.
Termín mám volný a velice rád vaši svatbu nafotografuji.
Jsem vystudovaný fotograf na ITF v Opavě. Projděte si, prosím, mé internetové stránky. To je důležité! Fotografuji totiž svatby malinko jiným stylem - dokumentárně - tedy tak, jak svatba skutečně proběhla... bez množství portrétů, retuší, filtrů a opakujících se fotografií. Vzpomínka je pak ale trvalejší a připravím a odevzdám velice kvalitně vytištěné hezké album.
Pro svou první komerční sezónu 2016 mám zaváděcí cenu. Detaily na mém webu.
Mějte hezký den.
S úctou
Tomáš Chadim