Dobrý den, hledám fotografa na svatbu 2.7.2016 na Praze 5. Měla bych zájem o celodenní focení od příprav až po večerní party :-) Děkuji za tipy a nabídky.
@kivanda
Dobrý den,
mohu Vám nabídnout své služby fotografa. Nabídku jsem Vám poslal do soukromé zprávy. Zde je ukázka mé práce.
S pozdravem,
Miroslav Jungwirth
@kivanda Dobrý den. Rád bych Vám nabídl své služby. Ukázky mé práce najdete v mém portfoliu a nebo na mých webových stránkách.
Dovolil jsem si zanechat Vám osobní zprávu.
S přáním hezkého dne
Marián Sopoliga
Pěkný den,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Klidně koukněte na web, který mám uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit
Lukáš
LUMA PHOTO
Dobrý den,
Váš termín mám zatím volný. Jsem přímo z Prahy. Podrobnější info včetně cenové kalkulace Vám zasílám do zprávy.
S pozdravem a přáním krásného dne
Daniela
Pěkný den,
ještě prosím zkuste mrknout na moji prezentaci. Termín mám prozatím neobsazený. Stránky i ceník naleznete v odkazu zde pod čarou. Třeba vás osloví. V nabídce máme i výhodné balíčky fotograf a kameraman (2 lidé) a automat na focení s rychlým tiskem Fotobot.
Pokud vás styl zaujme, sejdeme se na předsvatební schůzce, seznámíme se, podepíšeme smlouvu a vyfotíme několik předsvatebních záběrů.
Praha je můj domov.
Krásný den Mikuláš Křepelka
Dobrý den, také si dovolím nabídnout služby našeho ateliéru. Ceny balíčků - včetně mementálních slev na celodenní balíčky - najdete na nešem webu. Krásný den
Hezký den, rád bych vám nabídl své služby fotografa. Na můj ceník se můžete podívat na webu.
V případě potřeby jsem schopen se domluvit na jiném typu fotografování, nejen podle přesného balíčku.
V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat. Mirek
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman