Ahoj všem!
Obracím se do diskuze jelikož sháním skvělého fotografa na náš velký den. Konkrétně 1.6.2019, okres Prostějov. Budu ráda, když mi ukážete své práce, popřípadě se podělíte se svou zkušeností s fotografem. Na fotkách mi velice záleží.
Budu ráda za každý tip :-)
Verča.
Dobrý den,
Když se Vám budou mé fotky líbit a cena zaujme, jsem Vám plně k dispozici. Fotografie a další informace najdete na mých stránkách.
Přeji krásný den.
S pozdravem Lukáš.
Pěkný večer,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního focení. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit.
Lukáš
Zdravím,
také nabízím své služby :). Jestli byste měla zájem, můžeme se i osobně sejít a Vy se můžete na cokoliv zeptat. Na FB najdete nejnovější fotky i hodnocení klientů.
Pavel
Dobrý den,
velice ráda Vaši svatbu nafotím. Není problém se na čemkoliv domluvit. Pro více informací a fotek navštivte můj web. Budu ráda, když se ozvete :)
Pěkný den,
Katka Skupieňová
Dobrý den, termín mám volný, jsem z Olomouce, takže to mám hned za rohem. Pokud se Vám budou moje fotky líbit, rád Vaši svatbu nafotím. Bližší informace posílám do zpráv. Hezký večer.
Krásný den,
rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :)
Těšíme se na vaši odpověď
Monika & Tomáš
@veru_beru25
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo