Hledáme fotografa či fotografku na focení svatby v Jeseníkách (Rejvíz a okolí) - svatba bude v přírodním-podzimním stylu. Ideální focení celého svatebního dne - sobota 24. září 2016. Rozpočet cca do 10 tisic. (včetně dopravy). Pošlete nám prosím ukázky své práce.
Díky moc
Adéla
Dobrý večer,
pokud byste mírně pohnuli s rozpočtem, do ceny bych se vešel. Pokud by Vás moje práce zaujala (více najdete na našem FB a webu - kde je i ceník), kontaktujte mě pro přesnější kalkulaci.
Filip M.
@aelaida Dobry den, Vas termin mam volny. Ukazky me prace naleznete na mem webu - proklikavaci odkaz je hned pod timto prispevkem. Na strance najdete i kontaktni formular, staci se pripadne jen ozvat. :)
S pranim krasneho vikendu,
Honza
Dobrý den, také to samé, co Filip Matuška. Mírné navýšení rozpočtu by mi umožnilo věnovat se Vám a to s velkou radostí. Jeseníky miluji a volno ještě mám. Případně napište, budu ráda :-)
Petra
Dobrý den, tento termín mám ještě zatím volný. Budu rád, když se podíváte na mé webové galerie a prohlídnete si mojí tvorbu. Pokud Vás zaujme neváhejte mě kontaktovat.
S pozdravem a úctou Vojta :-)
Dobrý den,
přidávám svou nabídku mezi ostatní, posílám soukromou zprávu. Jeseníky jsou krásné, tak ať se vám svatba vydaří!
S pozdravem
Lucie Slováková
Dobrý den,
termín mám volný a velice rád Váš den nafotím. Nabídku zasílám zprávou, budu moc rád, když si najdete chvíli času a podíváte se na mou práci.
Dobrý den.
Termín mám volný a velice rád vaši svatbu nafotografuji.
Jsem vystudovaný fotograf na VŠ ITF v Opavě.
Projděte si, prosím, mé internetové stránky.
To je důležité! Fotografuji totiž svatby malinko jiným stylem - dokumentárně - tedy tak, jak svatba skutečně proběhla... bez množství opakujících se portrétů, retuší, filtrů a přebarvených fotografií. Ctím čistou fotografii. Vzpomínka je pak ale trvalejší.
Připravím a odevzdám velice kvalitně vytištěné album (tisk zajišťuje Blurb.Inc v Holandsku) .
Prohlédněte si také video umístěné na mých stránkách. Video představuje, jakým způsobem album sestavuji, jak jsou fotografie v albu rozloženy, jejich rytmus atd.
Pro svou první komerční sezónu 2016 mám zaváděcí cenu. Detaily a referenční alba na mém webu.
Mějte hezký den.
S úctou
BcA.Tomáš Chadim
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman