Dobrý den, hledáme cenově přijatelného fotografa na celý svatební den - 4. 6. 2016. Obřad se koná ve Strážově na Šumavě a hostina v Úborsku. Máme zájem o kvalitní a originální fotografie. Předem děkuji :-)
Dobrý večer. Reaguji na vaši poptávku a myslím že bych všechny vaše požadavky měl splnit. Navštivte moji stránku nebo facebook a prohlédněte si více z mojí práce. Pokud se vám moje fotografie budou líbit, budu moc rád pokud mne kontaktujete.
Dobrý den,
hlásím volný termín! Na Šumavě jsem loni fotil svou poslední svatbu a jsou z ní úžasné fotky. Rád bych se tam vrátil! Pokud by Vás moje práce zaujala (více najdete na mém FB a webu), ozvěte se!
Filip
Dobrý den,
Váš termín mám zatím neobsazen.
Nabízené služby, portfolio a orientační ceník naleznete na mém webu.
Pokud Vás má práce zaujme, budu rád, když mne zkontaktujete.
Jakub Horák - VyfoťMě.cz
Dobrý den, ráda bych Vám i já nabídla své služby. Samozřejmostí je u mne smlouva.
Mohu také nabídnout 5 % slevu do Pánských obleků Bandi :)
Budu ráda, navštívíte-li můj profil a web, kde naleznete orientační ceník (samozřejmě záleží na domluvě a rychlosti objednání :) )
Pěkný den,
ještě prosím zkuste mrknout na moji prezentaci. Termín mám prozatím neobsazený. Stránky s portfoliem i ceník naleznete v odkazu zde pod čarou. Třeba vás osloví. V nabídce máme i výhodné balíčky fotograf+kameraman (2 lidé) a fotoautomat s rychlým tiskem Fotobot, nejlepší zábavu pro vaše svatebčany.
Krásný den Mikuláš Křepelka
Dobrý den , také já mám váš termín ještě volný, více z naší práce a podrobné info naleznete na našem webu.
přeji pěkný den Pavel Černý
jsme z Č. Budějovic
Dobrý den. Moc rád bych Vám nabídl své služby. Ukázky mé práce najdete v mém portfoliu a nebo na webových stránkách.
Dovolil jsem si zanechat Vám osobní zprávu.
S přáním hezkého dne
Marián Sopoliga
@standamat
Dobrý deň,
rada by som Vás informovala o množstve fotografií v diskusiách :) Pri vkladaní foto do fóra platí, že je možné pridať max. 3 kusy foto pre klasické fórum, max. 2 kusy foto pre Last minute sekciu.
Platí, že hlavnou prezentačnou platformou je Váš profil, kde nevesty môže kedykoľvek nájsť Vaše portfólio, preto nie je potrebné pridávať veľa fotografií do fóra :)
Veľmi ťažko sa v diskusiách orientuje, ak obsahujú mnoho obrázkov a užívatelia si potom nevedia rýchlo nájsť potrebné informácie.
Ak si však prajete vkladať viac fotografií do fóra, odporúčam Vám dať si ich na jeden spoločný formát a ten potom uverejniť :)
Ďakujem za pochopenie a prajem pekný deň,
Petra, 4nets team
Pěkný večer,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Klidně koukněte na web, na kterém najdete ukázky ze svatebního fotografování, ceníky a popisy jednotlivých svatebních fotobalíčků. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí písnout. :)
Lukáš
LUMA PHOTO
@be2506
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic, ale rádi dojedeme po celé ČR. Děláme fotografie i video. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. Zde naleznete také několik "balíčků" včetně cen. Pokud nevyhovují, dejte nám vědět, jaký rozsah si představujete.
V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Samozřejmostí je smlouva, případně předsvatební schůzka i s focením a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek