Dobrý večer,
volno máme, jsme z Kroměříže, takže Holešov velmi dobře známe :) Pokud by se Vám naše práce líbila (více na facebooku a webu), ozvěte se ;)
Filip a Linda
Dobrý večer,
termín se mi předevčírem uvolnil, takže mám volno a není problém dorazit. Posílám pár fotek na ukázku a cenovou nabídku do zprávy.
Mariana
Dobrý den @petrahl, termín mám volný. Informace mám na webu a na blogu. Pokud se Vám bude moje práce a styl líbit, neváhejte napsat nebo zavolat.
Pavel
@petrahl Krásný den! Termín Vaší svatby máme v současnou chvíli ještě volný a rádi Vám tak nabídneme naše služby. Fotíme vždy ve dvou, jezdíme po celé republice (i dál :-) ) a jako výstup předáváme celkově 300 profesionálně upravených fotek. A myslíme, že je focení s námi prostě docela fajn. :-)
Do interní zprávy Vám zasílám konkrétní nabídku včetně ceny a přeji pohodový zbytek dne. :-)
@petrahl@monpe
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic a děláme fotografie i video. Rádi dojedeme. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Nabízíme samozřejmě smlouvu, předsvatební schůzku (i s focením) a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek
Dobrý den. Moc rád bych Vám nabídl své služby. Ukázky mé práce najdete v mém portfoliu a nebo na webových stránkách.
Dovolil jsem si zanechat Vám osobní zprávu.
S přáním hezkého dne
Marián Sopoliga
Dobry den, ja mam toto datum stale volte. Mrknete na muj web a dejte vedet, jestli se Vam prace libi. Vetsina jsou focene ve Velke Britanii, kde jsem 10 let zila.
S pranim pekneho dne
Katerina
Dobrý den,
termín mám volný. Rád Vám nafotím Váš den :-) Jsem z Napajedel, takže to mám kousek.
Podívejte se na náš web. Nabízíme i fotokoutek :-) Spolupracujeme jako i tým foto + video.
Pište nebo volejte, ať máte vzpomínk