Dobrý den, náš fotograf jde v červnu na operaci a tak sháníme šikovného fotografa, který by měl 17.6.2017 čas a chuť strávit s námi příjemný den a udělat nám vzpomínky na celý život. Ráda bych pár fotek příprav, obřad, pak pár společných fotek rodiny, potom by byl oběd a po obědě by jsme se vyfotili už jen s manželem. A tím by focení končilo. Děkuji za odpovědi, pokud máte někdo doporučení na někoho šikovného. :-)
Pěkný den,
dovolím si vás pozvat k návštěvě mého portfolia na stránkách zde pod tímto příspěvkem. Tento termín mám zatím neobsazený. Pokud by Vás a nastávajícího můj styl oslovil, dohodneme si nezávaznou schůzku a vše probereme.
Díky za Váš čas a možná brzy na viděnou
Mikuláš Křepelka
Pěkný večer,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám poslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit.
Lukáš
Dobrý den,
přikládám foto pro představu o způsobu focení. Uvolnil se mi termín - přesun na zajímavější datum 7.7.2017 :-), tak rád nabídnu svou práci.
Standa Matouš
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman