Hezký den všem, sháníme svatebního fotografa na 1. srpna 2015 ve Zderazi u Proseče (okes Chrudim)? Domluvený fotograf z Poličky nakonec nedopadl a my teď nemůžeme sehnat někoho jiného. Všichni už maj obsazeno! :-(
Dobrý den,
všichni ne :) termín máme ještě volný a můžeme Vám být k dispozici. Napíši Vám i soukromou zprávičku. Prozatím se klidně mrkněte na náš web. Najdete na něm ukázky ze svatebního fotografování, ceníky a popisy jednotlivých svatebních fotobalíčků.
Budeme se moc těšit
Lukáš Machaníček
LUMA PHOTO
Hezký den,
jsem sice z Ostravy, ale dojezd není problém. Jezdím za svatbama i delší vzdálenosti :o). Pokud se Vám moje tvorba bude líbit, moc ráda přijedu. Do zprávy Vám ještě pošlu ceník.
Mariana Ryšavá
Dobrý den! Rádi Vám nabídneme naše služby. Máme mnohaleté zkušenosti s poskytováním svatebního fota i videa. Na naší webové prezentaci naleznete reference, ceník, fotky i videa, která prezentují naši práci. Pokud Vás naše práce osloví, budeme rádi, když se nám ozvete. S přáním hezkého dne, Zdeněk Krejcar AP fotostudio
Dobrý den, sice jsem z plzeňského kraje, ale ráda za Vámi přijedu :)
Na webu najdete orientační ceník (+ bychom se domluvili na dopravném).
Čekalo by Vás přijemné, obřad nenarušující focení, přirozené fotky, individuální přístup; a několik milých překvapení :)
Budu ráda, když si mne vyberete, i když chápu, že asi najdete někoho blíž :)
Pěkný den,
zkuste se prosím podívat také na mé stránky. Tento termín mám prozatím volný. Pokud by Vás a nastávajícího styl zaujal, rád si s vámi domluvím nezávaznou schůzku, kde můžeme vše v klidu probrat a sepsat smlouvu.
V nabídce máme i výhodné balíčky foto+video
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Dobrý den,
termín mám volný. Více fotografií na webu nebo fb. V případě že se Vám budou mé fotografie líbit, neváhejte se na mne obrátit. Bude mě potěšením Vám zajistit vzpomínky na Váš nezapomenutelný den.
S pozdravem
Radek Šviderský