Pěkný večer,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Ukázku mé práce najdete na webu ne FB, který je uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit
Lukáš
Dobrý den,
Vámi poptávaný termín mám volný. Moji práci najdete na mém profilu nebo webu. Doufám, že se Vám bude líbit. Pokud by Vás cokoliv zajímalo klidně pište nebo volejte.
Tomáš
Ahoj, doporučuji fotografa Tomáše Nguyena. Lituji, že jsem si na focení svatby tenkrát nevzali jeho. Na facebooku ho najdeš jako Fotograf Tomáš Nguyen.
Skvělý je také jeho kolega Jan Berounský. Na fb Jan Berounský Photography.
Oba v Libochovicích fotili. Honza má na fb i jedno album z loňského roku : Jana & Jirka.
Velkou zkušenost s Libochovicemi má i Lada Baladová.
Hodně štěstí při výběru fotografa a krásnou svatbu :-)
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Dobrý den Zuzano,
rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který přesně vystihuje novomanžele. Budeme moc rádi když se ozvete. :-)