Fotogram na svatbu 17.06.2017 Libochovice?

Ahoj, hledáme fotografa na fotografování svatby v Libochovicích dne 17.6.2017, nejlépe někdo z okolí.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín máme volný. Nabídku posíláme do SZ. S pozdravem iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný večer, termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Ukázku mé práce najdete na webu ne FB, který je uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat. Budu se těšit Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Navštivte prosím mé stránky, pokud se vám budou fotky líbit, ráda přijedu. Markéta
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Vámi poptávaný termín mám volný. Moji práci najdete na mém profilu nebo webu. Doufám, že se Vám bude líbit. Pokud by Vás cokoliv zajímalo klidně pište nebo volejte. Tomáš
Odpovědět
Ahoj, doporučuji fotografa Tomáše Nguyena. Lituji, že jsem si na focení svatby tenkrát nevzali jeho. Na facebooku ho najdeš jako Fotograf Tomáš Nguyen. Skvělý je také jeho kolega Jan Berounský. Na fb Jan Berounský Photography. Oba v Libochovicích fotili. Honza má na fb i jedno album z loňského roku : Jana & Jirka. Velkou zkušenost s Libochovicemi má i Lada Baladová. Hodně štěstí při výběru fotografa a krásnou svatbu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nevím zda už nemáte vybráno, ale zkusím...přikládám foto pro představu o stylu focení. Jsem u Vás do 40 min. :-). Standa Matouš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, kdyby Vás zaujala moje práce, uvolnl se mi Váš svatební termín ;) Přeji hezký zbytek dne S pozdravem Vratislav Jenšík
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu. Jan Zeman
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Posílám SZ. Více na mých stránkách… odkaz pod příspěvkem. S úctou Tomáš Chadim
Odpovědět
jéé, taky máme svatbu v Libochovicích 17.6.2017
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat. Přeji pěkný den Martin Máslo
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den Zuzano, rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který přesně vystihuje novomanžele. Budeme moc rádi když se ozvete. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?