V pražských Vršovicích se našel snubní prstýnek s datem 9.7. a jménem David. Novomanželku se nedaří dohledat. Psala jsem těm, které mají tady registrované odpovídající datum svatby, ale nemám žádnou reakci. Nefotil někdo z vás v tento den svatbu nějakému Davidovi? :-)
Případně není tu někdo, kdo se té svatby zúčastnil?
@huwik Pokud je na prstenu David, znamená to, že prsten byl nevěsty. Může se ztratit ale znám x párů které po sobě při větších hádkách prsteny háží.. takže bych se nedivila, že žena poslala muže do nějakých hodně vzdálených končin a zahodila ho :)
@ivtcha jdu na to ,,od lesa,,. Svatba 9.7 = svatba ve čtvrtek, asi nějaká menší svatba, třeba i na rychlo a proto bych se nedivila, že je konec :D ale přála bych si aby se majitelka našla :)
@paveldufek sklouznul z prstu, protože jej měla velký. Někdo zkusil zavolat na matriku a někdo toho jména tam skutečně svatbu měl. Tož tak :-). Stalo se mi to samé se zásnubákem, jak je větší, tak sklouzne raz dva, úplně se mi tehdy zastavilo srdce, byla jsem zasnoubená den a prstýnek fuč :-).
@zankova_photo A nepochybně se po měsíci rozpadla i nějaká velká svatba, která se odehrála v sobotu ;-) Nic ve zlém, ale jak už jsem psala, nevidím v tom souvislost. Ale možná je to proto, že jsem měla svatbu ve všední den a malou, tak se "bojím" téhle věštby :-D