Fotografování svatby 5.9.2020 Jižní Čechy

Profilova fotka
Dobrý den, na poslední chvíli hledáme někoho, kdo by nám nafotil náš svatební den včetně příprav. Cca 8-10 hodin. Děkujeme
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Kdyby Vás zaujalo moje portfolio, velmi rád Vaši svatbu nafotím, termín mám volný:) Můžete se mrknout i na web, kde mám rozepsané cenové balíčky i s průběhem naší možné spolupráce, dnes jsem tam přidal nový svatební den. Pracuji s asistentem i se světly. Děkuji za případný zájem a přeji hezký den, Oliver Beneš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, velice ráda bych Vaši svatbu nafotila. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :) Pěkný den, Katka Skupieňová
Odpovědět
Profilova fotka
@andrea_honzikova Dobrý den, moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat nebo vidět více fotografií. Přeji pěkný den svatební fotograf Martin Máslo - fotomaslo
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den Andrejko, ráda Vám Vaši svatbu nafotím. Pěkný den, Míša 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, gratuluji k vašemu rozhodnutí. Termín mám ještě volný a rád vám svatbu nafotím. Všechny potřebné informace nejdete na mých stránkách nebo na fb profilu jakub kruliš photography. Vše se dá individuálně doladit a na všechny případné dotazy rád odpovím :) Pěkný den, Jakub
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovoluji si reagovat na poptávku svatebního fotografa. Rádi nafotíme Vaši svatbu, protože focení milujeme, navíc můžeme přijet i s fotokoutkem. Vaše portrétové focení nevěsty a ženicha pro Vás bude zábavou. Podívejte se na naše svatební stránky , je tam vše uvedeno včetně ceníku. Focení svatby celý den za krásných 8000,-Kč, což je velice přijatelná cena, navíc včetně fotoknihy. S pozdravem Matěj Škraňka, AZ-fotoslužby
Odpovědět
Profilova fotka
@andrea_honzikova Dobrý den slečno Andreo, moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno. Posíláme Vám odkaz na naše stránky. Jezdíme a fotografujeme s manželkou - získáte v nás tedy dva fotografy, což krásně rozšiřuje možnosti a úhly focení. Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den. Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?