Fotografování svatby 3.6.2017

Profilova fotka
Zdravím všechny, prosím sháním fotografa na svatbu max do 12000. Většinou v našem termínu jsou všichni obsazeni a nebo jsou příliš drazí. Achjo doporučíte někoho kdo by třeba i přijel? Svatba bude v Děčíně =)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Váš svatební termín mám ještě volný. Ukázky mé práce, nejen těch svatebních, naleznete na mém webu. Pokud se Vám má práce bude líbit, mohu Vám být k dispozici. Děkuji a přeji hezký nový rok. S pozdravem, Robin.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný, nabídku zasílám zprávou.. Soňa Goldová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, pokud prohlédnete mé fotografie a osloví Vás, tento termín mohu. Více v soukromé zprávě. Standa Matouš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, my máme tento termím zatím volný. Radi přijedeme. Nabídku posíláme do SZ. S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poslal jsem zprávu. Pavel
Odpovědět
Profilova fotka
Bylo to bez fotky :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád nafotím Váš svatební den. Pokud Vás zaujme moje portfolio, neváhejte mě kontaktovat. S pozdravem, Miroslav Jungwirth
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, mám Váš termín ještě volný, kdyby Vás zaujala moje práce. Více info si Vám dovolím zaslat do sz. Přeji hezký zbytek večera Vratislav Jenšík
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji všem kouknu se a nejdéle zítra dám vědět =)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, uvedený termín mám volný a rád Vám jej nabídnu. Přikládám pár fotografií pro představu o mé tvorbě. Pokud Vás fotografie zaujmou, stáčí napsat. Přeji pěkný den, Radim Spáčil
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, dovolím si vás pozvat k návštěvě mého portfolia a ceníku na stránkách zde pod tímto příspěvkem. Termín mám zatím volný. Pokud by Vás a nastávajícího můj styl oslovil, dohodneme si nezávaznou schůzku a vše probereme. Díky za Váš čas a možná brzy na viděnou Mikuláš Křepelka
Odpovědět
Profilova fotka
@lilith666 Dobrý den, mohu bít k dispozici, více info prosím viz zprávy zde. Zdraví Jakub
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, také si dovolím nabídnout naše služby. Veškeré informace, včetně cen svatebních balíčků, najdete na našem webu nebo facebookovém profilu. Krásný den
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda přijedu Markéta
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tento termín mám stále neobsazen, aktualizované svatební portfólio u mě na webových stránkách. Dojezd není problém. Míra
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím a děkuji všem. Fotografa už mám zajištěného =)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?