Fotografování na svatbě, 21.9.2019, Valašské Meziříčí

Zdravím, sháním fotografa/ku na focení svatby 21.9.2019 ve Valašském Meziříčí. Máte nějaké tipy nebo nabídky? Děkuji 😍
Odpovědět
Profilova fotka
@luci2511 Dobrý večer Lucko, poslal jsem vám mail :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Váš termín mám volný a rád svatbu nafotím. Veškeré informace o mě naleznete na webu. Martin Hnátek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, take se pridavam s volnym terminem:) Vse potrebne naleznete na strankach. Hezky den
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den Luci, tento termín mám stále volný. :) Jsem fotografem se zahraničními zkušenostmi nejen z kanadského Vancouveru, který kromě profesionálního volí i přátelský přístup, tak aby se během focení cítili všichni dobře. Pro více informací mi můžete napsat na můj email. Ráda Vám zodpovím další otázky. Hodně štěstí se svatbou. Markéta
Odpovědět
Dobrý den, termín mám volný a pokud se Vám moje práce bude líbit, rád Vaši svatbu nafotím. Více informací posílám do zpráv a přeji hezký den.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný a rád nafotím Vaši svatbu, veškeré informace naleznete u mě na webu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :) Krásný den, Katka Skupieňová
Odpovědět
Profilova fotka
Srdečně Vás zdravím. Rád nabídnu mé služby, termín mám stále volný. Pokud hledáte fotografa, pro kterého je svatba o lidech, denní okolo nich a hlavně o Vás dvou, tak by se Vám má tvorba mohla líbit. Více fotek ze zákulisí svateb, tedy nejen od novomanželů, naleznete na mém FB. Krasný den, Robin
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla své fotografické služby. Ceník , portfolio a informace naleznete na mém webu. V případě zájmu či dotazů mne neváhejte kontaktovat, termíny se rychle plní :-) Přeji krásný den, Simona
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný, ráda přijedu.. Soňa Goldová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den,Váš termín mám volný a rád svatbu nafotím. Podívejte se prosím na mé internetové stránky. Ceník posílám do sz.
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního focení. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat. Budu se těšit. Lukáš
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín mám stále volný, tak pokud se vám budou líbit fotky, napište a můžeme se domluvit na podrobnostech. Více fotek ze svateb nebo i další informace naleznete na mých webových stránkách
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme a natáčíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci. Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď. Monika & Tomáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný, ráda Vám svatbu nafotografuji. Více info najdet na mém webu:) Zdravím, Šárka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem místní a termín mám stále volný, tak se připojím s nabídkou :) Portfolio najdete na webu a sociálních sítích. Hezký den Katka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den Lucie a gratuluju! moc rád budu fotit Vaši svatbu. Informace o mně a mojí práci najdete zde na mém profilu a především na webu. Zároveň jsem si dovolil poslat Vám konkrétnější nabídku do interní pošty. Miluju celodenní focení, mám pak radost když můžu odevzdat kompletní příběh. Zdravím a ješte jednou gratuluju. Tomáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno. Posíláme Vám odkaz na naše stránky. Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den. Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí .................................................................... web: www.originalfoto.cz mail: info@originalfoto.cz ....................................................................
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?