Dobrý den :-) :-) :-)
Sháníme svatebního fotografa,kameramana či nějaký balíček obojího dohromady .. Který by měl volný tento termín 25.7.2015 . Praha :-)
Děkuji a hezký den :-)
Krásný den přeji,
Váš termín máme volný,budeme proto rádi, pokud zavítáte na naše webové stránky, kde naleznete větší výběr z tvorby a zároveň vše důležité.
@sonka92 Dobrý den, Váš termín máme zatím volný, třeba by Vás naše tvorba zaujala. Více informací i ukázky našich prací naleznete v odkaze pod tímto textem. S pozdravem Martin Lysek :-)
Dobrý den,
nabízím Vám také své služby :)
Budu ráda, navštívíte-li můj profil, kde naleznete ukázky mé práce a na mém webu pak ceník (ale do Prahy mám cestovné individuální, dle domluvy...)
Mou předností je nenarušování obřadu, nevyumělkované fotky a pár malých překvapení :)
Přeji šťastnou ruku při volbě fotografa.
Dobrý večer,
i my máme Váš termín ještě volný. Fotíme ve dvou, předsvatební schůzka a smlouva jsou pro nás samozřejmostí. Více z naší aktuální práce, informace o nás, stejně jako svatební fotobalíčky, jejich obsah a cenu, najdete na našem facebooku (web právě aktualizujeme). Pokud by Vás naše práce zaujala, ozvěte se! ;)
Filip a Linda
Pěkný den,
dovolím si také nabídnout své služby. Termín mám zatím volný. Pokud by Vás a nastávajícího zaujal styl mé práce, ukázky najdete na stránkách pod čarou, moc rád si s vámi naplánuji nezávaznou předsvatební schůzku. Na ní vše proberem, seznámíme se a nafotíme v rámci balíčku několik předsvatebních fotografií.
Na vaší svatbu jsem schopen dodat profesionální fotobudku s rychlým tiskem (16s), máme i výhodné balíčky foto+video (2 lidé).
Díky za váš čas, třeba se setkáme na schůzce Mikuláš Křepelka
Dobrý den, Váš termín mám v tuto chvíli zatím volný. Více fotografií naleznete na mém webu. Na video vřele doporučuji mého kolegu Dmitrije, ale v tuto chvíli nevím, zda má volno. Pro ceník a více informací mne neváhejte kontaktovat do zpráv. Přeji hezký den, Nikola