Dobrý den, chci se touto formou zeptat na fotografku na termín 2.7.2016. Příprava ženicha a nevěsty bude v Ostravě a hostina bude probíhat v hotelu U Fandy ve Lhotce. Předem děkuji za Vaše návrhy :-)
Dobrý den Evko, pokud nehledáte jenom fotografku, ale třeba i fotografa, rád nabídnu své služby. Váš termín mám ještě volný. Přeji příjemné svatební přípravy a šťastnou ruku při výběru fotografa. Na Ostravsku, ale i v celé ČR je z čeho vybírat. S pozdravem, Ján Senčák
Dobrý den,
2.7. mám zatím volno :-). Jsem přímo z Ostravy - z Klimkovic, takže to nemám daleko a není problém třeba nezávazná schůzka s ukázkou tvorby a předsvatebním focením. Pošlu Vám ještě do soukromé zprávy cenovou nabídku a info, zatím posílám pár fotek na ukázku :-)
hezký večer, Mariana Ryšavá
Očividně je tu více fotografů jak fotografek :-) Tak třeba najdete co hledáte. Byl jsem z Ostravy a sám neznám moc žen co fotí, ale třeba Vám pomůže Luculla, je z Havířova a fotí hezky. Pokud nehledáte jen ženy, tak mohu nabídnout i sebe.
Přeji hezký den.
Lukáš
Dobrý den,
pokud by vám nevadilo, že nejsem fotografka, ale fotograf, tak můžu být klidně k dispozici. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí písnout.
Lukáš
LUMA PHOTO
Za mě doporučuji výbornou fotografku Kateřinu Bartoň.
Fotila mi malýho, známým svatbu. Její web je nyní v rekonstrukci a tak není vloženo příliš mnoho fotek, ale věřím, že se určitě domluvíte, pokud tedy bude mít volný termín. Ochotná, sympatická mladá paní. Cenově dostupná!