Fotografka, 23.11.2019, Brandýs nad Labem

Hledáme šikovnou fotografku na obřad (predani prstynku, gratulaci atd), společne fotky hostů, skupinkové fotky a párové (nevěsta, ženich). Prosim rovnou o Vasi cenu. Diky
Odpovědět
Profilova fotka
@roninka87 dobrý den, rádi Vaši svatbu nafotíme. Nabídku posílám do zprávy. Jsme z Neratovic :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme a natáčíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci. Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď. Monika & Tomáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Odkaz na mé webové stránky naleznete hned pod vloženou fotografií, budu rád za jejich shlédnutí. Pro podrobnosti ke svatebnímu focení Vám zasílám do SZ. S pozdravem Honza Vodička
Odpovědět
@roninka87 Dobrý den, přidávám svou nabídku. Více informací zasílám do zpráv :-) Děkuji, přeji hezký den. S pozdravem, Nikola Jiráčková
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, dovoluju si nabídnout služby svatebního fotografa. Svatby fotíme dva - já a manžel. Fotíme v rámci celé ČR. Ke svatebnímu focení nabízím párový předsvatební focení zdarma, je u nás taky možnost zapůjčení polaroidu zdarma a fotky dostanete již do 14 dnů od svatby. Veškerý informace, fotky, reference atd. najdete na mých stránkách :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mám také volno - ráda přijedu. Info posílám do zprávy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tonto termín máme volný. Jsme fotograf i fotografka, můžete si vybrat jednoho nebo i oba. Jsme z Prahy-východ, takže kousek. Více Vám zasílám zprávou.
Odpovědět
Děkuji všem za reakce! Snad nebude dlouho trvat a bude vybrano :) i když pravda, nečekala jsem tolik těch reakcí :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?