@ajek66 Dobrý den, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :)
Jako kameramana doporučuji skvělého kolegu Oldřicha Čulíka z AFilm a nej DJ v republice je jednoznačně DJ Styx (Google už najde odkazy na www).
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza
Zdravím,
dovoluju si nabídnout služby svatebního fotografa. Svatby fotíme dva - já a manžel. Fotíme v rámci celé ČR. Ke svatebnímu focení nabízím párový focení zdarma, je u nás taky možnost zapůjčení polaroidu zdarma a fotky dostanete již do 14 dnů od svatby.
Veškerý informace, fotky, reference atd. najdete na mých stránkách :)
@ajek66
Dobrý den,
Tento termín mám volný a rád budu součástí Vašeho dne a zachytím tak krásné a neopakovatelné okamžiky.
Na webových stránkách naleznete ukázku mé práce.
Budu rád za osobní setkání, kde se můžeme domluvit na podrobnostech.
Pro více informací mě neváhejte mě kontaktovat 😊
S pozdravem
Michal Janda
Dobrý den,
velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :)
Krásný den,
Katka Skupieňová
Dobrý den,
daný termín mám volný a v případě zájmu Vám svatbu velmi ráda nafotím. :)
Bližší informace a ceník zasílám v soukromé zprávě.
S přátelským pozdravem
Michaela
Krásný den,
gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme a natáčíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci.
Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď.
Monika & Tomáš
Zdravím,
váš termín mám stále volný, tak pokud se vám budou líbit fotky, napište a můžeme se domluvit na podrobnostech.
Více fotek ze svateb nebo i další informace naleznete na mých webových stránkách.
Případně mě neváhejte kontaktovat.
Pokud, jak píšete, hledáte kameramana. Mohu vám některé doporučit nebo rovnou domluvit.
Budu se na vás těšit.
Patrik
@ajek66 Dobrý den, slečno nevěsto,
v termínu sobota 06.06.2020 Vám na Vaší svatbě v Jablunkově rád budu k dispozici.
Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty.
Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
@ajek66
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo