@vanilkacka
Hezký večer, termín 26. září mám prozatím ještě volný. Budu rád, pokud se podíváte na mé stránky, popř. můj profil. Přeji příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák
Dobrý den nevěsto, také máme zatím volno... Více práce, celodenních reportáží svateb, najdete na webu, včetně ceníku i ostatních info. Dojezd není problém, fotím v páru s manželem. S pozdravem, Vlaďka M.
Dobrý den,
26 máme volno. Fotíme ve dvou fotografech a rádi za Vámi dojedeme.
Pro bližší informace o nás prosím navštivte náš web.
Děkuji
Martin Hnátek | MarLin Photography
Dobrý den, ráda bych nabídla poslední volný zářijový termín 26. 9.
Podívejte se na profil a web, pokud Vás moje práce zaujme, ozvěte se .-)
Přeji pěkný den, Soňa Goldová
Dobrý den :)
září máme ještě volné, takže můžeme být k dispozici. Zašlu Vám i interní zprávičku. Pokud se zatím mrknete na náš web, tak budeme moc rádi. Najdete na něm ukázky ze svatebního fotografování, popisy k jednotlivým svatebním fotobalíčkům a ceníky.
Přeji hezký den
Lukáš Machaníček
LUMA PHOTO
@vanilkacka Dobrý den, oba termíny mám zatím volné a pokud se vám má práce bude líbit ozvěte se :) více najdete na FB nebo mých www stránkách. Hezký den Lucka
Dobrý den,
pokud byste si vybrali termín 26. září, volno bychom měli. Fotíme ve dvou, předsvatební schůzka a smlouva jsou pro nás samozřejmostí. Aktuální tvorbu, ceník, svatební foto-balíčky, jejich obsah, termíny... všechno důležité najdete na našem facebooku. Pokud se Vám bude naše práce líbit, ozvěte se! ;)
Filip a Linda
Dobrý den,
dovolím si nabídnout také své služby.
Orientační ceník a ukázku práce naleznete na mých webových stránkách.
Hezký den
Jakub Horák - VyfoťMě.cz
Dobrý den, 26. září mám ještě volný termín. Budu rád, pokud se podíváte i na moji práci. Pocházím ze Znojemska. Region tedy znám. Přeji klidné přípravy. Jiří Sláma