Pěkný večer,
tento termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Ukázky mé práce najdete na webu nebo na FB, který mám uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí písnout.
Budu se těšit
Lukáš
Dobrý den,
tento termín mám zatím volný. Budu rád, když se podíváte na můj profil a webové galerie. Pokud Vás má tvorba zaujme neváhejte mě kontaktovat.
S pozdravem Vojta PODSTAVEK
Dobrý den.
Termín mám ještě volný a rád Vaši svatbu nafotografuji.
Fotografuji jinak. Fotografuji přirozennost a atmosféru svatby.
Koukněte, prosím, na mých stránkách (viz. odkaz níže) na videoukázku, jak vypadá výsledné tištěné album.
Videoukázka Vám řekne více, než množství slov. Získáte představu o stylu, jakým fotografuji, o rozsahu alba apod. Pokud Vás album "chytne", pak jsem Váš :-)
Jsem vystudovaný fotograf.
Těším se na případnou spolupráci
Tomáš
Dobrý den, termín 2. 9. 2017 mám volný. Na Hrubé Skále fotím moc rád a mám to kousek. :)
Budu velmi rád, pokud si prohlédnete mé svatební portfolio - odkaz na web je hned pod vloženou fotografií. V případě zájmu se již stačí jen ozvat pro více informací.
S pozdravem, Honza
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman