Sháníme prosím fotografa, který by se nezalekl poměrně velké famílie a nebojí se focení v přírodě i ve společnosti koní. Děkuji za případnou odpověď :)
Pěkný den,
tento termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Jsem z Kroměříže, tak to nemám ani tak daleko. Klidně koukněte na web, na kterém najdete ukázky ze svatebního focení, ceníky a popisy jednotlivých svatebních fotobalíčků. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit
Lukáš
LUMA PHOTO
@jitaminoka
Dobrý den, Váš termín mám ještě volný. Budu rád, pokud byste si našla čas a podívala se na můj zdejší profil, kde kromě ukázky mé práce, naleznete i ceník a další informace. Přeji příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák
Na požádání zašleme ceník, cestovné zdarma atd. Více na našem profilu nebo stránkách. Hezký den přeje tým AMAKA. Dále pokud můžeme doporučit, tak koukněte na náš blog: svatebni-bloger, je tam spousta zajímavých doporučení z naší dlouholeté praxe.
Dobrý den, tento termín máme zatím volný, rádi Vám Váš svatební den nafotíme podle Vaších představ. :) Podívejte se na náš web (grafiweb.cz), nebo mi rovnou zavolejte (603 271 489) a domluvíme se. Krásný den, Rosalie Dančová/grafiweb :-)