Dobrý den, hledám fotografa na svatbu 10.6.2017 na Luckém vrchu poblíž Poličky. Obřad bude na louce a celá svatba proběhne na Luckém vrchu, kde je pouze turistická chata (a krásná příroda kolem). Děkuji za nabídky.
Místo svatby: https://mapy.cz/s/1nVKz
Dobrý den,
když se Vám budou mé fotografie líbit, jsem Vám plně k dispozici. Fotky, ceník a další potřebné informace najdete na mých stránkách.
S pozdravem Lukáš
Dobrý den,
budu rád, když navštívíte můj profil a v případě zájmu mě kontaktujete. Ceny mám mírné, termín volný a udělám vše pro Vaši maximální spokojenost.
Těším se na reakci a přeji příjemný den!
Salik
@melanas Dobrý den, tento den mám zatím volný. Budu rád, když kouknete na můj profil a navštívíte mé webové galerie. Pokud Vás má tvorba osloví neváhejte se ne mě obrátit.
S pozdravem Vojta :-)
Pěkný večer,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit
Lukáš
@melanas
Dobrý den, Váš termín mám volný a v případě, že se Vám bude líbit moje práce, rád přijedu nafotit Vaší svatbu. Veškeré informace naleznete na mém profilu. Přeji příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman