Zdravím, nevíte o dobrém fotografovi na svatbu? Obřad bude na statku nedaleko Veselí nad Lužnicí, následné focení bychom rádi na blatech či na pískovnách ... Za veškeré tipy předem děkuji :-)
Dobrý den,
Když se Vám budou mé fotky líbit a cena zaujme, jsem Vám plně k dispozici. Fotografie a další informace najdete na mých stránkách.
Přeji krásný den.
S pozdravem Lukáš.
Dobrý den,
také se přidávám. Termín mám volný a rád Vám v případě zájmu budu k dispozici. Více fotografií + informace najdete na mých stránkách.
Hezký den
Krásný den přeji,
Termín Vaší svatby mám volný. Gratuluji k zasnoubení ☺️
Nabídku zasílám v soukromé zprávě. Pokud Vás má práce zaujme ozvěte se a domluvíme podrobnosti.
Velice rád se stanu Vaším svatebním fotografem.
S pozdravem a hezký den
Tomášek Foto
Dobrý den,
také se hlasím s volným termínem. Ukázku mé práce nejdete zde na kartě nebo na webových stránkách, které mám uvedené na profilu.
Nabídku s ceníkem posílám v soukromé zprávě.
Marie
Dobrý den,
volno mám a moc rád Vaši svatbu nafotím. Zaměřuji se hlavně na přirozenost – výstižné momentky a nenucené portréty. Fotím vždy tak, aby měl výsledek podobu smysluplného svatebního příběhu. Budu moc rád, pokud se budeme moci potkat na nezávazné předsvatební schůzce zdarma. Podrobnější nabídku i ceník Vám posílám do zprávy. Přeji příjemný den, Honza.
@klarisa2612 Dobrý den, termín se mi uvolnil, tak pokud již není rozhodnuto...rychle píšu. Moc mě zaujaly zmiňované lokality...tak budu věřit, že Vás zaujmu :-)
Standa Matouš
Krásný den,
rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :-)
Těšíme se na vaši odpověď
Monika & Tomáš
@klarisa2612 Dobrý den, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :)
S pozdravem a přáním krásných dnů
honza
Pěkný den,
mrkněte na naše fotky, pokud se Vám zalíbí, mohu nabídnout volný termín s jednou fotografkou (druhá už je zabraná shodou okolností také na Veselsku). Jsem z Drahotěšic tak to mám nedaleko 8-)
Bára
Dobrý den,
rád nafotím Váš svatební den. Moje portfolio a více informací naleznete na mých stránkách. Pokud Vás má práce osloví, ozvěte se a domluvíme podrobnosti.
S pozdravem,
Miroslav Jungwirth
Krásný večer, i já se dovoluji připojit se svou nabídkou.:)
Více info na webu a v případě jakéhokoliv dotazu jsem jedno ucho - nebojte se napsat.:)
Márty
Dobrý den, posílám ukázku fotografií. Veškeré informace+ svatební balíčky jsou na webových stránkách. Ráda Vám zodpovím případné dotazy. přeji krásný den, Lenka
Dobrý den,
připojuji se ke kolegům s nabídkou volného termínu. Pokud vás mé fotky zaujmou, ráda přijedu, Mé portfolio a ostatní informace najdete na stránkách.
Hezký den Markéta Peterková
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. Také jsem Vám zaslal zprávu. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman
@klarisa2612
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Dobrý den,
moc rádi bychom Vás osobně poznali a nafotili Váš jedinečný den. V uvedený termín máme zatím volno.
Podívejte se na naše stránky a pokud se Vám zalíbí naše fotky, na kterých dokumentujeme emoce, radost a neopakovatelné okamžiky, neváhejte a napište nám.
Budeme se na Vás moc těšit.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí